020-6752313 ✓ In 3 maanden 98% resultaat * ✓ Sporten in unieke Olympische ambiance ✓ 4.6 uit 5 na 91 Facebook-recensies info@medicovision.nl

Ik ben Freek Blom, 20 jaar en woon in Amstelveen. Ik ben altijd druk bezig geweest met sporten als voetbal, skiën en tennis. Verder is muziek een grote passie van mij. In mijn vrije tijd ga ik veel naar festivals. Daarnaast draai ik zelf ook op feestjes. Ik doe een onderzoek en advies stage samen met Laura.

Mijn naam is Laura Heupers, woon in Haarlem en ben 20 jaar oud. Ik hockey sinds mijn 6de bij HC Bloemendaal en daarnaast hou ik van snowboarden en duiken. Naast het sporten hou ik ook van een drankje te doen in de stad, een avondje lekker relaxen op de bank of naar mooie plekken te bezoeken in het buitenland. Voor mijn stage bij Medico Vision doen Freek en ik samen een onderzoek naar waarom de Medico Vision MyWellness applicatie door de meeste leden niet wordt gebruikt.

Mijn naam is Eric Beerepoot, Amsterdammer met passie voor voetbal en tennis. Ik ben 21 jaar en hou erg van muziek en gezelligheid. Naast dat ik heel erg kan genieten van sporten, vind ik het ook heerlijk om lekker op de bank te kunnen liggen of een terrasje te pakken wanneer het zonnetje schijnt. Tot en met januari zal ik mij gaan bezig houden met een onderzoek naar de bedrijfsfitness van Medico Vision.

Mijn naam is Pam Ligtvoet en ik ben 18 jaar oud. Ik kom uit Oosterhout (vlak bij Breda). Mijn sport is hockey en daarnaast ga ik regelmatig naar de sportschool. Sinds kort is surfen ook een passie van mij geworden. Ik ben altijd in voor een drankje en een feestje met vrienden, vooral wanneer het carnaval is bij ons in het mooie Brabant. Het komende half jaar zal ik voor Medico Vision een Social Media plan gaan schrijven naar aanleiding van mijn project en organisatie stage.