020-6752313 ✓ In 3 maanden 98% resultaat * ✓ Sporten in unieke Olympische ambiance ✓ 4.6 uit 5 na 91 Facebook-recensies info@medicovision.nl

Cardiotraining

Cardiotraining betekent werken aan je cardiovasculaire systeem; simpel gezegd je hart, longen en doorbloeding. Je traint het uithoudingsvermogen van het lichaam. Niet te verwarren met algehele conditie. Want in principe bestaat “conditie” uit (klucs) kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid. Het hart-longsysteem is daar dus maar één aspect van.

Krachttraining

Medico Vision werkt met trainingsapparatuur van TechnoGym. Techogym is opgericht met de missie om mensen te helpen zich beter te voelen door het bevorderen van een wellness lifestyle voor een optimaal lichamelijk en geestelijk welzijn. Naast apparaten werken wij veel met fitnessballen, elastieken etc. in de vrije ruimte en op basis van functioneel bewegen.

Brasserie Zus&Zo

Binnen de muren van Medico Vision, direct bij de ingang tegenover de receptie, bevindt zich de Brasserie Zus&Zo. Gerund door de zusjes Kelly en Isabelle de Kip.

Genieten van de fruitige verse sappen, heerlijke broodjes, lekkere salades, soep en weekmenu’s. Alles wordt ter plekke bereid met zoveel mogelijk verse ingrediënten.

Ook voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek, TV kijken op groot scherm, krantje lezen of internetten is de lounge “the place to be”. Kom eens langs!
Vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar zusenzo@medicovision.nl

Kapper

Voor haarverzorging kun je bij onze kapper terecht. Persoonlijke aandacht staat ook hier centraal. Één van de kappers neemt graag de tijd om je van advies te voorzien en je haar te knippen.

Oral-Vision

Deze nieuwe kliniek voor mondhygiëne heeft jarenlange ervaring in de mondzorg en sinds juli 2014 haar deuren geopend binnen Medico. Wij geloven dat het waard is te investeren in je gezondheid. Daar hoort je mond ook bij. Wetenschap heeft  aangetoond dat de mond een belangrijke rol speelt binnen je algemene gezondheid. Weet jij wat voor cijfer (1,2,3,4)  je tandvlees heeft? Voor meer informatie mail naar
info@oral-vision.nl of bel +31(0)628536391.

Under Armour winkel

Voor sportkleding kun je bij Medico Vision in de Under Armour winkel terecht. Under Armour maakt kleding die sporters helpt bij het behalen van maximaal resultaat bij een wedstrijd of training. De technologie achter de kleding is complex, maar voor sporters is de keuze gemakkelijk gemaakt: draag HeatGear® wanneer het warm is, ColdGear® wanneer het koud is, en AllSeasonGear® tussen de uitersten.

“Under Armour’s mission is make all athletes better through passion, design and the relentless pursuit of innovation.”

Skinmetics

Skinmetics brengt je huid en je lichaam in optimale conditie!
Schoonheidssalon Skinmetics laat je huid weer stralen. Mayon Nijhof is schoonheidsspecialiste én personal trainer. Haar totaalpakket van uiterlijke verzorging én lichaamsbeweging brengt je huid en je lichaam weer in optimale conditie. Aan de hand van een huidanalyse en je persoonlijke wensen stelt Mayon een custom-made behandelplan op om de huid te verbeteren. De behandelingen richten zich onder andere op huidverbetering, anti-aging, acné, eczeem, littekens, pigmentatie en ontspanning. Ook je lichaam verdient optimale verzorging. Als personal trainer helpt Mayon je lichaam weer de juiste balans te vinden. Haar sportprogramma’s richten zich op conditieverbetering, afvallen, herstellen van ziekte en revalidatie.
Gun jezelf een stralende huid en een gezond lichaam, van binnen en van buiten!

Neem contact op via http://www.skinmetics.nl en maak een afspraak!

 

Sauna en stoombad

Bij Medico Vision vind je in zowel de heren- als de dameskleedkamer een sauna en een stoombad. Na een intensieve training kan een bezoek aan de sauna of stoombad je lichaam  sneller helpen herstellen en kun je genieten van optimale ontspanning na een je work-out!