Het aanbod van Medico Vision

-5Dagen -16Uren -2Minuten -52Seconden
Bekijk ons aanbod

Ouders: GRATIS Kinderopvang tijdens het sporten!

-5Dagen -16Uren -2Minuten -52Seconden
Klik hier voor twee maanden gratis sporten!

De Visie van Medico Vision

-5Dagen -16Uren -2Minuten -52Seconden
Onze Visie

Het Medico Vision team

-5Dagen -16Uren -2Minuten -52Seconden
Bekijk het team

Goede voornemens? Wij zorgen voor actie!

-5Dagen -16Uren -2Minuten -52Seconden
Klik hier voor de januari actie!

IAMFIT Evenementen voor leden Medico Vision

-5Dagen -16Uren -2Minuten -52Seconden
Klik hier voor de IAMFIT events

Visie

Trainen onder persoonlijke begeleiding op de meest iconische locatie van Amsterdam: Het Olympisch Stadion. Dat kan alleen bij Medico Vision: Fitnessclub van het jaar 2015. Warmlopen in het Olympisch stadion en dan intensief trainen op de nieuwste apparatuur van TechnoGym. Vervolgens lekker ontspannen in onze sauna’s en stoomcabines. Daarna onder het genot van een gezond hapje en drankje even kan nagenieten in de brasserie.

Persoonlijke begeleiding is een veel gebruikte marketingterm in de fitnessbranche en hét middel om een sportschool te distantiëren van de budgetmarkt. Voor Medico Vision is het echter al 30 jaar duidelijk dat jouw sportschool meedeelt in de verantwoordelijkheid van het behalen van jouw doelen. Natuurlijk verwachten wij van jou dat je 100% inzet toont, maar dat lukt je alleen als wij dat ook doen. Je mag dan ook van ons verwachten dat wij alles zullen inzetten om jou hierin te steunen. Kom langs en dan gaan wij ook met jou aan de slag!

Sporten bij Medico Vision in het Olympisch Stadion

.

Onze diensten

___________

Binnen al onze diensten worden onderstaande mogelijkheden meegenomen

Training

Trainen is niet simpelweg bewegen maar gestructureerd, planmatig en specifiek werken aan een doelstelling. Daar helpen de trainers van Medico Vision graag bij.

Groepslessen

Medico Vision biedt een uitgebreid (ruim 90 uur!) en vooruitstrevend groepslessenrooster. Je traint onder begeleiding van de beste instructeurs die vol enthousiasme klaarstaan om jou in het zweet te werken!

Voeding

Medico Vision biedt een uitgebreid voedingsprogramma aan. Als je echt gezonder wilt worden en voor resultaat gaat moet je goed naar je voeding kijken, daar helpen wij jou graag bij.

Kinderopvang

Medico Vision biedt gratis kinderopvang aan voor tijdens het sporten bij elk lidmaatschap.  Deze kinderopvang is elke dag geopend. Dus ook als je kinderen hebt kun je komen sporten wanneer jij wilt, wel zo makkelijk!

Fysiotherapie

J&C Sportrevalidatie  in het Olympisch Stadion is “de plek” waar je met sportgerelateerde – maar ook met andere blessures terecht kan. Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie voor nog sneller herstel.

Faciliteiten

Medico Vision heeft verschillende faciliteiten tot haar beschikking. Denk aan kinderopvang, brasserie, sauna, turks stoombad, sportmassage, schoonheidsspecialiste, mondhygieniste en kapper!

Mondhygiëniste

Welkom bij Oral-Vision, dental wellness. Bij Oral-Vision werken wij niet alleen aan uw gezondheid, maar ook aan een mooie witte ,frisse glimlach. Probeer de pakketten: Olympisch Brons, -Zilver en -Goud.

Sportmassage

Medico Vision heeft 3 gediplomeerde en ervaren masseuses in huis met elk hun eigen specifieke kwaliteiten. Een massage kan ondersteunend werken in het behalen van je doelen, kan blessures helpen voorkomen en allerlei lichamelijke klachten verminderen.

Schoonheidsspecialiste

Skinmetics richt zich op verbetering van de huid en de lichamelijke conditie. De geïntegreerde aanpak van gezichtsbehandelingen, massage en een persoonlijk sportprogramma brengt klanten weer terug in optimale conditie.

Zus&Zo Brasserie

Binnen de muren van Medico Vision bevindt zich de Brasserie Zus&Zo. Gerund door de zusjes Kelly en Isabelle de Kip. Geniet daar van fruitige verse sappen, heerlijke broodjes, lekkere salades, soep en gezonde weekmenu’s.

Kapsalon

Simona Vanessa Linger is een professionele top haarstylist, kleuren specialist, make-up artieste, producer en artiest geworden! Velanti is ‘the place to be’ voor het verfrissen van jouw stijl!

 

Testimonials

Medico Vision voelt voor mij als thuiskomen op trainingsgebied. Het is een fitnessclub waar ik op een fijne, leuke, sfeervolle en uitdagende manier genieten van sporten en fitter worden. Ik ervaar Medico Vision als een professioneel sportcentrum waar plezier en trainen onder professionele begeleiding voorop staan. De locatie van Medico Vision is fantastisch, omdat het een sfeervol sportcentrum is in het prachtige Olympisch Stadion. Ik voel me als een waar topatleet! Medico Vision heeft een gevarieerd aanbod aan kwalitatief goede en uitdagende groepslessen. Ik voel me tijdens de lessen op mijn gemak. Er wordt met elke niveau rekening gehouden. - Kirsten d'Fonseca - 5 jaar lid

‘De sfeer, begeleiding, trainers, voedingsdeskundigen en apparatuur is fantastisch! De locatie van het Olympisch stadion is erg inspirerend en is ruimte voor zowel topsporters, topamateurs en recreanten. Sinds dat ik bij Medico Vision ben begonnen ben ik veel fitter en sterker geworden. Daarnaast heb ik meer plezier in het trainen! Ik vind het hier een relaxte sfeer en het is duidelijk geen bodybuilder gym, dus lekker toegankelijk. Wel zie je dat hier echt getraind wordt en er veel sporters zijn die hier trainen voor naast hun eigen sport. Hierdoor hangt er een wel een trainingssfeer die mij erg motiveert.’ - Igor Beuker -3 jaar lid

‘Ik ben al een tijd VIP-lid. Toen ik twaalf jaar geleden hier in de buurt kwam wonen ben ik lid geworden.  Medico is een fijne sportschool met dito sfeer met leuke mensen. Ik heb in de loop van de jaren daar goede vriendschappen aan overgehouden.
Ik train meestal in de zaal, vooral crossfit-oefeningen. In het begin had ik een schema, nu heb ik een eigen programma. Voor de warming-up train ik onder andere graag buiten in het trappenhuis van het Olympisch Stadion. Goede benen- en cardio-oefening. Om daarna, na het sporten op zaterdag, te genieten van een koffie of salade bij de Brasserie Zus & Zo. Dat maakt een fijne dag bij Medico.’
- Dirk-Jan de boer - 12 jaar lid

Nieuws

IAMFIT 8 km loop

Amsterdam Marathon IAMFIT 8 KM. Loop groot succes! Afgelopen weekend nam alweer de 41ste editie van de Amsterdamse Marathon plaats! Dit event is in deze jaren uitgegroeid van 300 deelnemers naar 45.000 deelnemers. Dit keer was er plek voor 70 deelnemers onder de...

Lees meer

IAMBENEFIT Cycling Circus SWEAT

Jaaaaa!!!! De Early Bird Ticket verkoop voor sweat4onlyfriends CYCLING CIRCUS SWEAT 2017 is begonnen! Dus zet zondag 19 maart in je agenda, want dit benefit event beloofd een waar spektakel te worden! TOP presenters uit Nederland, België en Spanje staan te popelen om...

Lees meer

Interview Miron Dumitru

Interview met Miron Dumitru, Hoofd afdeling Sportadvies bij Medico Vision Even voorstellen, wie ben je, waar kom je vandaan, en wat doe je in het dagelijks leven? Ik ben Miron Dumitru, 33 jaar en geboren en getogen in Zaandam. Twee jaar geleden getrouwd met mijn vrouw...

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je emailadres achter voor de maandelijkse nieuwsbrief van Medico Vision.

De gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Medico Vision Sportstraining

Medico Vision Sportstraining Tel Receptie: 020-6752313 Tel Sportadvies: 020-6717217 Olympisch Stadion 23 1076 DE Amsterdam E-mail: info@medicovision.nl Website: www.medicovision.nl