Visie

Trainen onder persoonlijke begeleiding op de meest iconische locatie van Amsterdam: Het Olympisch Stadion. Dat kan alleen bij Medico Vision: Fitnessclub van het jaar 2015. Warmlopen in het Olympisch stadion en dan intensief trainen op de nieuwste apparatuur van TechnoGym. Vervolgens lekker ontspannen in onze sauna’s en stoomcabines. Daarna onder het genot van een gezond hapje en drankje even kan nagenieten in de brasserie.

Persoonlijke begeleiding is een veel gebruikte marketingterm in de fitnessbranche en hét middel om een sportschool te distantiëren van de budgetmarkt. Voor Medico Vision is het echter al 30 jaar duidelijk dat jouw sportschool meedeelt in de verantwoordelijkheid van het behalen van jouw doelen. Natuurlijk verwachten wij van jou dat je 100% inzet toont, maar dat lukt je alleen als wij dat ook doen. Je mag dan ook van ons verwachten dat wij alles zullen inzetten om jou hierin te steunen. Kom langs en dan gaan wij ook met jou aan de slag!

Sporten bij Medico Vision in het Olympisch Stadion

.

Onze diensten

___________

Binnen al onze diensten worden onderstaande mogelijkheden meegenomen

Training

Trainen is niet simpelweg bewegen maar gestructureerd, planmatig en specifiek werken aan een doelstelling. Daar helpen de trainers van Medico Vision graag bij. Er is altijd een trainer aanwezig op de fitnessvloer die corrigeert, informeert, motiveert en stimuleert. Wil je nog eens stap verder, dan kun je ook met een Personal Trainer aan de slag die op basis van individuele afspraken je training begeleidt.

Groepslessen

Medico Vision biedt een uitgebreid en vooruitstrevend groepslessenrooster. Je traint onder begeleiding van de beste instructeurs die vol enthousiasme klaarstaan om je kennis te laten maken met ruim 80 uur aan groepsfitness per week. De lessen zijn van verschillend niveau en moeilijkheidsgraad en dus geschikt voor elke fitheidsniveau. Ook bieden wij in de fitnesszalen buikspiersessies en circuittrainingen aan.

Voeding

Medico Vision biedt een uitgebreid voedingsprogramma aan. Als je echt gezonder wilt worden en voor resultaat gaat moet je goed naar je voeding kijken. Voor een goed voedingsadvies is een uitgebreide analyse van je persoonlijke situatie van belang. Wij werken bij Medico Vision met een intakeformulier, vragenlijsten en een voedingsdagboek om inzicht te krijgen in jouw voedingsbehoefte.

Kinderopvang

Medico Vision biedt gratis kinderopvang aan voor tijdens het sporten.  Deze kinderopvang is elke dag geopend, dus ook als je kinderen hebt, kun je komen sporten wanneer jij wilt! Medico Vision biedt kinderopvang inclusief in het lidmaatschap, waardoor je niks extra betaalt.  Onze leidsters zijn ervaren en/of zelf moeder en hebben passie voor hun werk. Daarnaast is ons verblijf zojuist vernieuwd met Kidcraft!

Fysiotherapie

J&C Sportrevalidatie  in het Olympisch Stadion is “de plek” waar je met sportgerelateerde – maar ook met andere blessures terecht kan. Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie, waarbij tijdens de behandeling en begeleiding veel aandacht zal worden besteed aan uw natuurlijke (weefsel)herstel, zodat u zo vroeg als mogelijk weer op een verantwoorde wijze uw sport zal kunnen hervatten.

Faciliteiten

Medico Vision heeft verschillende faciliteiten tot haar beschikking. Want zelfs als u kinderen heeft, kunt u sporten wanneer u wilt. Medico Vision biedt kinderopvang aan inclusief in het lidmaatschap. Naast het intensieve sporten kunt u ontspannen in de sauna of uw haar verzorgen bij de kapper. Na het sporten kunt u uitrusten op het terras van brasserie Zus&zo in het Olympisch Stadion. Voor sportkleding kunt u bij de Under Armour winkel terecht

Mondhygiëniste

Welkom bij Oral-Vision, dental wellness.. Naast het dagelijks diagnosticeren en behandelen van problemen in de mond en (in)direct van onze gezondheid speelt de esthetiek een steeds grotere rol .De balans tussen medisch en cosmetisch handelen vraagt dan ook om perfectie. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt dan ook bij ons terecht voor de volgende behandelingen: Olympisch Brons, Olympisch Zilver en Olympisch Goud. Zo werken we bij Oral-Vision dentall wellness niet alleen aan uw gezondheid, maar ook aan een mooie witte ,frisse glimlach.

Sportmassage

Medico Vision heeft 3 gediplomeerde en ervaren masseuses in huis met elk hun eigen specifieke kwaliteiten. Een massage kan ondersteunend werken in het behalen van je (sportieve-) doelen, kan blessures helpen voorkomen en allerlei lichamelijke klachten verminderen en/of oplossen. Ook helpt een massage om je te ontspannen en het lichaamsbewustzijn te vergroten. Je kunt een massage inzetten voor verschillende doeleinden. Kijk bij de betreffende massage therapeut naar het aanbod of vraag hen welke massage het beste bij je wensen aansluit.

Schoonheidsspecialiste

Skinmetics richt zich op verbetering van de huid en de lichamelijke conditie. De geïntegreerde aanpak van gezichtsbehandelingen, massage en een persoonlijk sportprogramma brengt klanten weer terug in optimale conditie. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een enkele schoonheidsbehandeling, een sportles of een afwisseling. Bij Skinmetics is elke combinatie mogelijk. Als klant boek je tijd en geen specifieke behandeling. We stemmen het aanbod af op wat jij nodig hebt en maken een custom-made behandelplan. Samen vinden we de juiste balans.

Kapsalon

Simona Vanessa Linger is een professionele top haarstylist, kleuren specialist, make-up artieste, producer en artiest geworden! Haar talent en hardwerkende houding heeft haar bij veel top fashionshows laten werken en heeft ervaring opgedaan bij het achter de schermen werken bij grote namen in de fashionindustrie. Naar jarenlang professionele hairstyling te hebben gedaan heeft zij eindelijk haar eigen studio geopend bij Medico Vision in het Olympisch Stadion.

 

Testimonials

Medico Vision voelt voor mij als thuiskomen op trainingsgebied. Het is een fitnessclub waar ik op een fijne, leuke, sfeervolle en uitdagende manier genieten van sporten en fitter worden. Ik ervaar Medico Vision als een professioneel sportcentrum waar plezier en trainen onder professionele begeleiding voorop staan. De locatie van Medico Vision is fantastisch, omdat het een sfeervol sportcentrum is in het prachtige Olympisch Stadion. Ik voel me als een waar topatleet! Medico Vision heeft een gevarieerd aanbod aan kwalitatief goede en uitdagende groepslessen. Ik voel me tijdens de lessen op mijn gemak. Er wordt met elke niveau rekening gehouden. - Kirsten d'Fonseca - 5 jaar lid

‘De sfeer, begeleiding, trainers, voedingsdeskundigen en apparatuur is fantastisch! De locatie van het Olympisch stadion is erg inspirerend en is ruimte voor zowel topsporters, topamateurs en recreanten. Sinds dat ik bij Medico Vision ben begonnen ben ik veel fitter en sterker geworden. Daarnaast heb ik meer plezier in het trainen! Ik vind het hier een relaxte sfeer en het is duidelijk geen bodybuilder gym, dus lekker toegankelijk. Wel zie je dat hier echt getraind wordt en er veel sporters zijn die hier trainen voor naast hun eigen sport. Hierdoor hangt er een wel een trainingssfeer die mij erg motiveert.’ - Igor Beuker -3 jaar lid

‘Ik ben al een tijd VIP-lid. Toen ik twaalf jaar geleden hier in de buurt kwam wonen ben ik lid geworden.  Medico is een fijne sportschool met dito sfeer met leuke mensen. Ik heb in de loop van de jaren daar goede vriendschappen aan overgehouden.
Ik train meestal in de zaal, vooral crossfit-oefeningen. In het begin had ik een schema, nu heb ik een eigen programma. Voor de warming-up train ik onder andere graag buiten in het trappenhuis van het Olympisch Stadion. Goede benen- en cardio-oefening. Om daarna, na het sporten op zaterdag, te genieten van een koffie of salade bij de Brasserie Zus & Zo. Dat maakt een fijne dag bij Medico.’
- Dirk-Jan de boer - 12 jaar lid

Nieuws

Margriet van den Broek naar RIO

Nog 9 dagen! Het is bijna zover! Op het moment ben ik in Portugal en wanneer ik weer voet op aarde zet in Nederland, zijn de spelen al achter de rug. Het is allemaal zo spannend en het wordt met de dag echter. Ik ga dit echt doen! Twee weken geleden heb ik nog samen...

Lees meer

IAMFIT Beau’s blog fit naar Lowlands

Let’s start the week with Beau van IAMFIT! Beau van Boheemen (24) schrijft iedere maand over haar dagelijkse strijd met de wens van een sportieve en gezonde levensstijl, in een wereld vol afleidingen tijdens de beste jaren van haar leven. Ik kijk op mijn...

Lees meer

Move for Rio

De MOVE for Rio challenge van #Technogym zit er alweer op bij Medico Vision. Samen met sporters over de hele wereld zijn er door jullie MOVE’s verzameld voor de achterstandswijken in Rio de Janeiro. Dankzij de verzamelde MOVE’s er in 22 gyms in Rio...

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je emailadres achter voor de maandelijkse nieuwsbrief van Medico Vision.

De gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Medico Vision Sportstraining

Medico Vision Sportstraining Tel Receptie: 020-6752313 Tel Sportadvies: 020-6717217 Olympisch Stadion 23 1076 DE Amsterdam E-mail: info@medicovision.nl Website: www.medicovision.nl