020-6752313 ✓ In 3 maanden 98% resultaat * ✓ Sporten in unieke Olympische ambiance ✓ 4.6 uit 5 na 91 Facebook-recensies info@medicovision.nl

Padeltennis is terug deze zomer bij Medico Vision

Padeltennis is weer terug bij Medico Vision. Elke week kun jij op woensdagmiddag tussen 14:00 en 15:00 en zaterdagochtend 09:00 tot 10:00 terecht op het Olympia Plein voor een groepstraining Padeltennis. Deze sport staat garant voor een goede workout en is daarnaast gegarandeerd veel fun!

Meer informatie over de Play Padel Club : Amsterdam Olympiaplein is meer dan alleen Padel tennis. 

Gelegen aan het prachtige sportpark Olympiaplein, waar Fanny Blankers-Koen ooit trainde, en gebouwd ter voorbereiding van de Olympische Spelen in 1928, zijn nu 3 prachtige padel banen gelegen. In 2015 startte Play Padel Club een pilot op het plein naast het Olympisch Stadion 1928. Zij was direct de eerste club van Amsterdam. Met de verhuizing naar het Olympiaplein blijven de banen in ‘Zuid’ en blijft de link met de Olympische Spelen. Padel een sport met Olympische ambitie en potentie. Op Olympiaplein is de eerste padel club van Amsterdam teruggekomen, en met drie banen tevens de grootste van de hoofdstad.

Padel: Wil je padel op een hoger niveau brengen dan kun je tevens lessen volgen. Prive- en groepslessen vinden gedurende de hele week plaats en je kunt je hier makkelijk voor aanmelden. Voor leden van Medico Vision zijn er daarnaast twee groepslessen beschikbaar! Woensdagmiddag van 14:00 tot 15:00 en Zaterdagochtend van 09:00 tot 10:00. Kom langs met je ledenpas en doe mee, zorg wel dat je er bijtijds bent want vol = vol. 

Top-Padel: Elke vrijdag komt Team Amsterdam samen om technisch en tactisch te verbeteren. Onder toeziend oog van ervaren coaches, en fitness trainers, worden de spelers fysiek en mentaal beter gemaakt. Denk je in aanmerking te komen voor de trainingen, neem dan even contact met ons coaching team op (via coaching@playpadel.club t.a.v. Top Training). 

Fitness: In samenwerking met Medico Vision worden twee keer in de week groepslessen exclusief voor MV leden aangeboden. Woensdag om 14:00 uur en Zaterdag om 09:00 uur zullen groepslessen plaats vinden. Daarnaast kunnen TopSporters bij MV gebruik maken van de faciliteiten tijdens hun bezoek aan Play Padel Club Amsterdam. 

Hapje en een Drankje: Voor iedereen die naast het padel ook gezellig een drankje wil doen of zichzelf op krachten wil eten is er bij onze buren van A.V.V. Swift de mogelijkheid om lekker te eten.

De Club: Met 3 banen op het Olympiaplein is niet alleen de eerste club van Amsterdam, maar tevens de grootste. In 2015 geopend door Erik de Wit, een club zonder lidmaatschap, waarbij iedereen gezellig langs kan komen en de banen mag huren op een pay-and-play basis. Rackets en ballen zijn aanwezig. Drie volledig panoramische banen prachtig gelegen op het historisch stadsplein van de 1928 Olympische Spelen. 

Hopelijk tot snel!