020-6752313 ✓ In 3 maanden 98% resultaat * ✓ Sporten in unieke Olympische ambiance ✓ 4.6 uit 5 na 91 Facebook-recensies info@medicovision.nl

Abdelmouniem Mouyah – Personal trainer

Ik ben Abdelmouniem Mouyah, of in het kort: Abdel! Ik ben 23 jaar oud en kom uit Amsterdam. Ik ben professioneel Kickboks vechter en trots trainer bij Medico Vision dat in 2015 EN 2016 is uitgeroepen tot de beste sportschool van Amsterdam en Noord-Holland!

Ik kickboks sinds mijn 18e op het hoogste niveau. Ik kwam op mijn 11e in aanraking met kickboksen, omdat mijn vader zelfverdediging heel belangrijk vond. Na het eerste jaar trainen mocht ik al mijn eerste wedstrijd vechten. Vanaf dat moment ging het allemaal heel snel. Ik train zelf 4 a 5 keer per week als ik geen wedstrijd heb staan, puur om in mijn wedstrijdritme te blijven. Als ik een wedstrijd moet vechten train ik meestal wel 8 tot 12 keer per week.
Het is heel zwaar om zo veel te trainen voor een wedstrijd, maar wel noodzakelijk. Je moet helemaal ready zijn als je de ring instapt. Je conditie, je kracht, je scherpte, je motivatie, je zelfvertrouwen, alles moet on point zijn. Mentaal moet je jezelf dus ook goed voorbereiden en er van overtuigd zijn dat je de ring in stapt om je tegenstander knockout te slaan.

Mijn favoriete workout is stoten en trappen op de boks/kickboksing-pads. Het is super zwaar, je gaat er lekker van zweten maar tegelijkertijd word je er ook super scherp van.

Voordat ik begon te werken bij Medico Vision was ik zelf al lid bij de sportschool. Als professioneel vechter heb je natuurlijk goede kracht en een goede conditie nodig. Ik zocht een geschikte sportschool waar ik onder professionele begeleiding al deze facetten kon verbeteren. Na wat research te hebben gedaan kwam ik bij Medico Vison terecht. Ik kwam er daarnaast achter dat veel andere topsporters hier hebben getraind bij Joost Hazes zoals Edgar Davids, Patrick Kluivert, Fikri Tijarti en nog veel meer toen wist ik dat dit de juiste sportschool was om een nog sterkere vechter te worden.

Kracht & Fitness training

Personal Training

Vraag informatie aan

Interesse? Laat je gegevens achter

Voornaam

Achternaam

Geboortedatum

Telefoonnummer

E-mailadres