020-6717217 ✓ In 3 maanden 98% resultaat * ✓ Sporten in unieke Olympische ambiance ✓ 4.6 uit 5 na 91 Facebook-recensies info@medicovision.nl

Fleur Noting (1983) heeft dans gestudeerd aan de Artez dansacademie in Arnhem. Na haar opleiding besloot ze zich verder op dansgebied te ontwikkelen in New York. Daar behaalde ze haar Pilates Basic Mat Certification (onder Teri lee Steele), nadat ze de grote voordelen van deze training had ervaren en haar danstechnische niveau hierdoor flink was verbeterd.

Terug in Nederland vestigde ze zich in Amsterdam en begon Pilates, yoga en danslessen te verzorgen bij verschillende sportscholen en instituten. In juni 2013 startte ze haar Pilates lessen op de zaterdagochtend bij Medico Vision. Pilates is een leuke en zeer effectieve manier om je lichaam te trainen, slechte houding en bewegingsgewoontes te veranderen en weer in een goede balans te komen met je lijf. Zoals gezegd had Fleur zelf als danseres  veel baat bij de Pilates training en deze kennis wil ze graag doorgeven aan anderen. Altijd al gefascineerd door beweging en het lichaam, heeft ze zich verdiept in de menselijke anatomie en is door ‘schade en schande’ wijzer geworden: Na een reeks blessures was het onder andere Pilates die haar een ‘gezondere’ kijk op bewegen heeft gegeven. De combinatie van dans, blessure expert en Pilates stelt haar in staat mensen goed te helpen en te adviseren bij het optimaliseren van hun fysiologie.

Met Liefde, Kunst en Energie als sleutelwoorden grijpt Fleur alle kansen en ontplooit zich op vele terreinen; dans en choreografie, video, kostuum- en decorontwerp, beeldende kunst, muziek en zang, Pilates en yoga.

Haar motto: `Wil je iets bereiken, dan kan niemand anders dat voor je kan doen.`

Fleur Notting

Groepslesinstructrice

Yoga

Vraag informatie aan

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Geboortedatum

Telefoonnummer

Opmerkingen