020-6752313 ✓ In 3 maanden 98% resultaat * ✓ Sporten in unieke Olympische ambiance ✓ 4.6 uit 5 na 91 Facebook-recensies info@medicovision.nl

Hou jij van een uitdaging? Hou jij van Outdoor sporten? Hou jij van kwaliteit en Sporten onder professionele begeleiding? Stel jij jezelf graag op de proef?

IAmFit is een samenwerking tussen premium gyms in Amsterdam:

*Shape all in (West)               *Fresh fitness (Oost),
*The Crunch (Noord)            *Medico Vision (Zuid).

Wat ons verbind, is onze passie voor sport en het belang dat we hechten om kwaliteit te bieden aan onze leden. Door onze krachten te bundelen kunnen we de kwaliteit van onze clubs nog beter waarborgen.
We organiseren wekelijkse sportieve outdoor activiteiten zoals Bootcamps, Crossrunning, Fietstrainingen en meer voor al onze leden en we doen, met leden van IAmFit clubs, mee aan obstacle runs, fietstours, marathons en nog heel veel meer. Kijk op www.iamfit.amsterdam voor de agenda en volg ons via Facebook

Wanneer jij lid bent van een van de IAmFit clubs kun jij deelnemen aan alle wekelijkse IAmFit outdoor activiteiten. Kijk op het rooster van jouw eigen club en kijk waar jij graag aan mee wilt doen. Met name in de zomer gaat er weer een groter aanbod van outdoor activiteiten komen dus hou de website van IAmFit en je eigen gym goed in de gaten!

Ga je verhuizen naar Amsterdam Oost, Noord of West en zoek je dezelfde kwaliteit als je bij ons gewend bent, meld je dan aan bij een van onze bovenstaande partners.

IAMFIT Events

Upcoming: IAMFIT 10 weken challenge! 16 januari 2017!

Wil jij je in 10 weken fitter, energieker, sterker en in balans voelen? Ben jij bereid er helemaal voor te gaan? Dan is Medico Vision samen met IAMFIT jouw partner!

· Small Group Trainingen (2x per week getraind worden door de beste Personal Trainers!)
· Individuele Training (op basis van een schema gebaseerd op jouw persoonljke doelstellingen)
· IAMFIT Bootcamps met alle deelnemers (1x in 3 weken)
· Workshop Voeding (60 minuten, 1x per 2 weken)
· Voedings Handboek (inclusief recepten, calorieën-teller, tips en nog veel meer)
· Lichaamssamenstelling metingen (0-meting, tussenmeting en eindmeting)
· IAMFIT Challenge Handboek

Op maandag 16 januari ’17 zullen wij starten met de 10-weken challenge.

Kosten Early Bird Ticket tot 15 december ‘16:
Leden: 149,- / Niet- leden: 289,-
Daarna 169,- / 309,-

Koop hier je tickets!
https://www.ticketkantoor.nl/shop/10wekenchallenge

Vos Gym Boks event

PUNCH, JAB, UPPERCUT!
Even jouw bokstechnieken professioneel bijschaven? IAMFIT organiseert op zondag 20 november een boks-event in ‘house of legends’ Vos Gym.Mis dit niet en koop nu jouw ticket:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/boksspecials

Upcoming 2017: Cycling circus SWEAT

Jaaaaa!!!! De Early Bird Ticket verkoop voor sweat4onlyfriends CYCLING CIRCUS SWEAT 2017 is begonnen! Dus zet zondag 19 maart 2017 in je agenda, want dit benefit event beloofd een waar spektakel te worden! TOP presenters uit Nederland, België en Spanje staan te popelen om van ieder uur een waar feest te maken

JIJ een ervaring om nooit te vergeten, de KIDS van ONLY FRIENDS kunnen ook blijven sporten door jouw inspanning en financiële bijdrage!

 

Amsterdam Marathon 8km 16 oktober

De Amsterdamse Marathon
Het is alweer de 41ste editie van de Amsterdamse Marathon het is uitgegroeid in deze jaren van 300 deelnemers naar 45.000 deelnemers. Dit is een geweldige kans om met het IAMFIT-team deel te nemen aan dit geweldige evenement.
Heb jij nog niet genoeg getraind maar wil je wel meedoen, dan kan dit! Wij bieden vanaf Mei een geweldig outdoor programma aan waarbij looptrainingen zijn inbegrepen. Zo is er voor jullie de mogelijkheid om onder leiding van een instructeur klaargestoomd te worden voor de 8 km. Deze trainingen worden aangeboden door jullie clubs. Voor meer informatie over de looptrainingen bekijk het rooster van jullie club of bekijk het hier: http://iamfit.amsterdam/wekelijkse-activiteiten/

Beach-event IAMFIT September

Zondag 18 september 2016

De perfecte mix van inspanning en ontspanning op het IAMFIT Beach-event op 18 September 2016! Meer informatie omtrent dit heerlijke event volgt zo snel mogelijk. Hou de IAMFIT website in de gaten voor meer informatie. Wanneer er meer informatie beschikbaar voor het aanmelden voor dit event wordt dat op de Medico Vision website en die van IAMFIT gepubliceerd. Tot op zondag 18 september 2016!

 

Yoga Summerfest!

IAMFIT YOGA SUMMERFEST

Go with the flow & join…
Het IAMFIT Team heeft twee geweldige Yogis samengebracht op een unieke en sfeervolle locatie!
Van een mooie Vinyasa Flow naar diepe ontspanning in de Yin sessie…

Bestel jouw kaarten via: http://iamfit.amsterdam/event/yoga-party/

8km TCS Amsterdam Marathon Loop

Loop jij met ons mee tijdens de 8 km van de  41e TCS Amsterdam Marathon 2016.

Medico Vision loopt samen met haar iAMFit.amsterdam partners mee in de 41e editie van de  TCS Amsterdam Marathon op 16 oktober 2016. Loop jij met ons mee? Wij zorgen voor de juiste training vooraf en de aanmoedigingen op de dag zelf. Uiteraard vangen we jullie op met een lekkere smoothie. Loop jij mee? Mail ons en laat weten of je de 8km (27,50) wilt lopen met Medico Vision.

SWEAT4ONLYFRIENDS BENEFIT EVENT

Zondag 20 maart 2016

Sla twee vliegen in één klap: fiets mee tijdens het gaafste Indoor Cycling Event van 2016 én help de kinderen van Only Friends om nog 100 jaar te kunnen sporten. Een knallend programma en minimaal 300 deelnemers zullen van dit event een groot succes maken!

Schrijf je in bij de receptie en meld je aan op onderstaande link:

https://www.ticketkantoor.nl/shop/Sweat4OnlyFriend

Uiterlijke inschrijfdatum is zondag 13 maart.

DEEPHOUSE YOGA

zondag 27 maart 2016

Ben je een yogi die niet vies is van een feestje op z’n tijd? Of ben je een feestbeest dat af en toe een anti-kateryogalesje kan gebruiken? Of denk je bij het lezen van deze titel: wat heeft yoga met deep house te maken? Dan is dit je kans om een van de eerste Deep House Yogasessie van Nederland te beleven! We hebben de leukste Vinyasa Yoga docent van Amsterdam uitgenodigd om jullie in twee uur tijd mee te sleuren in een compleet nieuwe state-of-mind. Onze yogadocenten zullen samen met de DJ de flow ondersteunen met hun favoriete deep house platen. De sessie eindigt met een extra lange meditatie.

 

BEACHVOLLEY TOERNOOI OP BLIJBURG

zondag 17 april 2016

Samen met onze partners van iAmFit organiseren we een Beach volleybal toernooi voor al onze leden.

Beachclub Blijburg is een perfecte locatie, voor een sportief event, met een drankje, bbq en dj.
Zet deze datum vast in je agenda. Meer info volgt.

8 OF 21KM TCS LOOP

zondag 16 oktober 2016

Loop jij met ons mee tijdens de 1/2 marathon of 8 km  41e TCS Amsterdam Marathon 2016.

Shape all in loopt samen met haar iAMFit.amsterdam partners mee in de 41e editie van de  TCS Amsterdam Marathon op 16 oktober 2016. Loop jij met ons mee? Wij zorgen voor de juiste training vooraf en de aanmoedigingen op de dag zelf. Uiteraard vangen we jullie op met een lekkere smootie. Loop jij mee? Mail ons en laat weten of je de 8km (30,-) of de halve marathon (57,50) wilt lopen.

Interesse in IAMFIT? Vraag informatie aan

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Geboortedatum

Telefoonnummer

Opmerkingen