020-6752313 ✓ In 3 maanden 98% resultaat * ✓ Sporten in unieke Olympische ambiance ✓ 4.6 uit 5 na 91 Facebook-recensies info@medicovision.nl

J&C Sportrevalidatie  in het Olympisch Stadion is “de plek” waar je met sportgerelateerde – maar ook met andere blessures terecht kan. Tevens kan je hier je revalidatie voortzetten na een operatieve ingreep. We werken met een “totaal concept” waarbij gekeken wordt naar de meest adequate behandeling van een (locale) fysieke klacht, maar ook naar de mogelijke oorzaken om terugval te voorkomen.
Onze  specialistische-, en doelgerichte behandelmethodes worden “op maat gemaakt “ en hebben hun effectiviteit reeds ruimschoots bewezen! We zijn direct toegankelijk, dus je hebt geen verwijskaart nodig. Voor een indicatie die op de chronische lijst staat, heb je wel een doorverwijzing van een specialist nodig.
De vergoeding voor fysiotherapie is afhankelijk van jouw eigen aanvullende verzekering  en kun je in de polisvoorwaarden bekijken. Zonder aanvullende verzekering is er geen dekking en krijg je de nota thuisgestuurd.

Voor Fysiotherapie op maat kunt je contact opnemen met J&C team Olympisch Stadion. Op alfabetische volgorde:
  • Rick van Dijk  (06-55748236)
  • Lenneke Tesselaar (06-24601020)
  • Dick-Jan Wassink  (06-28617186)
Voor meer informatie zie onze website: www.jcsportrevalidatie.nl

Interesse? Vraag informatie aan

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Geboortedatum

Telefoonnummer

Opmerkingen