020-6752313 ✓ In 3 maanden 98% resultaat * ✓ Sporten in unieke Olympische ambiance ✓ 4.6 uit 5 na 91 Facebook-recensies info@medicovision.nl

Als personal trainer ben ik opgeleid in Engeland (The Training Room, Londen). Mijn fascinatie voor hoe je fit en gezond kan worden komt voort uit mijn eigen sportervaring als hockeyer. Sport is mijn passie. Van daaruit is mijn interesse voor personal training ontstaan.

Naast mijn eigen bedrijf Schwarz Body Performance, begeleidt ik ook trainingen bij Medico Vision Amsterdam, een sportcentrum op olympisch niveau dat zich richt op sportbegeleiding en fitnesstrainingen. Zo werk ik op dit moment bijvoorbeeld met een aantal jonge profvoetballers en tophockeyers.

Als topsporter speel ik bij het eerste elftal van hockeyclub SCHC (Bilthoven), waar ik ook de fysieke training geef. Ik heb zes jaar hoofdklasse-ervaring (o.a. bij Amsterdam H&BC) en heb voor Nederland onder-16 gespeeld en in Jong Oranje.

Ik vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen als personal trainer en mijn eigen training- en oefenprogramma’s steeds te verbeteren. Zo heb ik recentelijk een gespecialiseerde FMS-cursus gevolgd gebaseerd op het in Amerika ontwikkelde ‘Functional Movement System, dat zich richt op lichaamsbalans in bewegingspatronen.

Marc Schwarz

Personal Trainer

Kracht & Fitness training

Personal Training

Loopschooling

R

FMS-Testen

Vraag informatie aan

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Geboortedatum

Telefoonnummer

Opmerkingen