020-6717217 ✓ In 3 maanden 98% resultaat * ✓ Sporten in unieke Olympische ambiance ✓ 4.6 uit 5 na 91 Facebook-recensies info@medicovision.nl

Ik had een 3 jarige educatie als gelicenseerd gymleraar/ Fitness instructeur afgerond in Duitsland, maar heb in die tijd voor 15 jaar als professioneel danser gewerkt, tot ik 5 jaar geleden besloot om mijzelf weer te focussen op het lesgeven. Ik heb meerdere vormen van Yoga gestudeerd in Duitsland, Nederland en India. Ik geef Vinyasa Yoga, Power Yoga, Hatha Yoga, Herstel Yoga, Meditatie en Yin Yoga. Ik ben ook een gelicenseerd trainer voor orthopedische ruggengraat therapie (KDDR, Duitsland), en ik heb training gehad om Thaise massages te geven via ITM, Amsterdam. (goedgekeurd en geauthoriseerd door de Internationale Thaise Massage School in Chiang Mai, Thailand, goedgekeurd bij het Ministerie van Gezondheid en Educatie in Thailand.)

Met bijna 20 jaar van continue studeren en veldervaring in het werken met het menselijk lichaam.

Ik merk dat een van de meest holistische en efficiënte manieren om het menselijk lichaam gezond te houden Yoga is. En ik ben blij mijn geloof hierin dagelijks met anderen te delen.

Ik ben bij Medico Vision begonnen zoals veel andere Yoga leraren bij de Yoga Studios beginnen, via een geweldige Yoga school Svaha Yoga Shale genaamd. Deze Yoga school heeft door de jaren heen veel Yoga trainers geleverd aan Medico Vision.
Mijn filosofie:

“Take the yoga practice serious, but don’t take yourself so serious while practicing, you are allowed to laugh!”

Mark Dowe

Yoga instructreur

Yoga

;

Stress reductie

:

Ontspanning

P

Lenigheid vergroten

?

Pijnverlichting

Verbeterde ademhaling

>

Verbeterde prestaties bij eigen sport

Interesse? Vraag informatie aan:

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Geboortedatum

Telefoonnummer

Opmerkingen