020-6752313 ✓ In 3 maanden 98% resultaat * ✓ Sporten in unieke Olympische ambiance ✓ 4.6 uit 5 na 91 Facebook-recensies info@medicovision.nl

Trainer Mark van der Vecht

‘Last but not least’, trainer Mark van der Vecht, in onze blogs over IAMFIT outdoor trainingen.

Mark is vaste trainer van Medico Vision en de IAMFIT crew voor de Crossrunning lessen. Deze outdoor expert is tevens Personal Trainer en Sportvasten Coach bij Medico Vision.

Hij is zijn carrière in een heel andere branche begonnen, namelijk communicatie & marketing. Geleidelijk aan veranderde zijn interesse meer richting het werkveld waar Mark zich nu in bevindt: training geven.

Zelf is Mark een fanatieke wielrenner, die –zo nu en dan- ook een beetje aan hardlopen doet. Van 2012 tot 2016 deed hij veel Obstacle Runs en momenteel begeleidt hij mensen bij hun voorbereiding met het Crossrunning programma. Dit is een ideale mix van hardlooptraining en functionele core- en krachtoefeningen. En nog leuker, deze training wordt aan alle IAMFITTERS aangeboden in het Outdoorprogramma. Hoe cool is dat?!

De Crossrunning trainingen van Mark zijn vooral veel fun. Je kunt zonder al te zware inspanning, in relatief weinig tijd toch geweldige resultaten behalen. Dat is zeer motiverend en… pas op… ook verslavend!
Hij stopt behalve professionele ervaring, ook veel fantasie en creativiteit in zijn lessen. Zijn grote kracht is dat hij bijzonder flexibel is en het programma makkelijk aanpast aan de samenstelling van de groep (ervaren, beginner, man, vrouw) en aan de grootte van de groep.

Dus ben jij je aan het voorbereiden op een obstacle run of wil je gewoon zo snel mogelijk fit worden onder begeleiding van Mark van der Vecht? Dat kan!

Crossrunning: Woensdag 19.00-20.00 en zaterdag 10:00-11:00 Olympisch stadion

Fitness training

Kracht training

A

Crossrunning

Vraag informatie aan

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Geboortedatum

Telefoonnummer

Opmerkingen