020-6752313 ✓ In 3 maanden 98% resultaat * ✓ Sporten in unieke Olympische ambiance ✓ 4.6 uit 5 na 91 Facebook-recensies info@medicovision.nl

Mauri Kieft – Personal trainer

“ To maintain physical health is a duty. Otherwise we shall not be able to keep the mind strong and clear. ”

In de jaren is het mij opgevallen dat veel mensen door de drukte van het dagelijkse bestaan vergeten om naar het eigen lichaam te luisteren en hiernaar te handelen. De basis van het leven is jouw lichaam en geest. Het functioneren in het dagelijks bestaan wordt beïnvloed door jouw fysieke- en mentale gesteldheid. Deze twee componenten werken op elkaar in en versterken elkaar. Het toevoegen van training in combinatie met de juiste voeding in jouw dagelijkse patroon draagt bij aan het behalen van jouw optimale algehele gezondheid.

Door middel van een- op-een begeleiding wil ik bij mijn klanten een algeheel bewustzijn van het lichaam te creëren waarbij de fysieke-  en mentale gezondheid worden verbeterd. Trainen zou niet alleen om het behalen van esthetische doeleinden moeten gaan, het gaat veel verder dan dat. De kwaliteit van jouw leven gaat erop vooruit als je leeft in een gezond lichaam met een gezonde geest.

Nu mijn visie op gezondheid duidelijk is, stel ik mij graag voor.

Mijn naam is Mauri Kieft. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Momenteel, ben ik anderhalf jaar werkzaam bij Medico Vision. Gedurende mijn werkzaamheden kom ik in aanraking met zoveel verschillende persoonlijkheden.Dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Super leuk en verfrissend. Het helpen van andere mensen vind ik ook heel fijn aspect van training geven. Mijn passie voor sport is er van jongs af aan. Dit uitte zich tot mijn achttiende in hockey en daarna in fitness en het volgen van verschillende sport-gerelateerde opleidingen. Overigens, heeft trainen mij enorm geholpen in persoonlijk wat mindere tijden. Het versterkt het lichaam en verhelderd de geest waardoor ik zaken goed heb kunnen aanpakken en nu sterk in het leven sta.

Naast een passie voor sport, interesseer ik mij enorm in voeding. Zowel het vergaren van kennis hierover als het bereiden ervan. Het verontrust mij soms dat er tegenwoordig zoveel verschillende waarheden met betrekking tot voeding zijn. Het resulteert in een grote onwetendheid over voeding onder de mens. Zoveel producten in de supermarkten worden als “gezond product” dan wel een “ bewuste keuze” bestempeld door de grotere instanties. Helaas is regelmatig het tegendeel waar. Er gaat geld in om natuurlijk, weinig aan te doen vrees ik.  Oké we dwalen af, even terug naar mijn interesse voor voeding… 😉

Mijn nieuwsgierigheid met betrekking tot voeding heeft erin geresulteerd dat ik twee maanden geleden ben begonnen met Precision Nutrition, een voeding gerelateerde opleiding om zo uiteindelijk mijn klanten naast training persoonlijke voedingsschema’s kan aanbieden om optimaal resultaat te behalen.

“ May food be the medicine and the medicine be the food ”

Je kan mij op maandag en dinsdag van 13.30-20.30 vinden als trainster in de zaal. Op de overige dagen geef ik een-op-een begeleiding. Kom eens gezellig langs!

 

Kracht & Fitness training

Personal Training

Vraag informatie aan

Interesse? Laat je gegevens achter

Voornaam

Achternaam

Geboortedatum

Telefoonnummer

E-mailadres