020-6752313 ✓ In 3 maanden 98% resultaat * ✓ Sporten in unieke Olympische ambiance ✓ 4.6 uit 5 na 91 Facebook-recensies info@medicovision.nl

Mitchell Spel – Trainer

Ik ben Mitchell Spel en ik kom uit Ouderkerk aan de Amstel. Mijn grote passies zijn sporten, voornamelijk door middel van voetbal, fitness, in het  Olympisch Stadion bij Medico Vision uiteraard, en het trainen en helpen van mensen, als trainer van Medico Vision. Sporten is al een passie van mij sinds ik klein was. Ik begon al toen ik vier jaar was met voetballen. Dit doe ik nog steeds en bij dezelfde vereniging, sv Ouderkerk. Ik werd altijd gesteund door familie en vrienden in het sporten en gelukkig nog steeds, alleen nu wordt ik ook in het fitnessen gesteund. Mijn grote passie voor fitness kreeg ik pas twee jaar geleden, toen ik voor school op snuffelstage moest gaan voor een week. Ik kwam in contact met Joey Kraan en zo had ik mijn stage Medico Vision geregeld.

Van stage naar werk

Na een week meelopen en stageopdrachten uitvoeren was mijn snuffelstage klaar, maar ik was zelf nog niet klaar met Medico Vision. Ik had in die week zo’n interesse gekregen in fitness en in het beroep personal trainer, dat ik Joey bericht heb om te vragen of ik op vrijdag, later werd dat zaterdag, stage mocht blijven lopen in mijn vrije tijd voor drie tot vier uurtjes in de week. Hij antwoordde al snel terug met ‘Tuurlijk jongen’ en zo ben ik mijn passie gaan vergroten.

Mijn stagebegeleider, Donny Slingerland, heeft mij toen echt laten toetreden tot de Medico familie en van hem heb ik mijn basiskennis gekregen over de fitness en daarnaast natuurlijk ook van mijn andere collega’s. Uiteindelijk, na twee jaar stage, werd ik beloond met een functie als zaaltrainer. Naast de functie bij Medico, doe ik sinds dit jaar ook een particuliere opleiding Personal Trainer bij de AALO. Deze bestaat uit vier levels en gaat mij goed af. Het is een hele leerzame en ook leuke opleiding in mijn ogen, omdat je niet alleen specifiek als personal trainer wordt opgeleid, maar ook als betere zaaltrainer en small group trainer. Zo verbreed ik mijn kennis op meerdere vlakken binnen de fitness en dit maakt mijn passie alleen maar groter. Wij als trainers worden constant getraind tijdens het wekelijkse ‘Medico College’ onder begeleiding van Joost Hazes, oprichter en hoofdtrainer bij Medico Vision.

Tenslotte mijn passie voor het trainen en helpen van mensen. Dit heb ik echt ontwikkelt bij Medico Vision. De visie van Medico is een goed hulpmiddel geweest om mijn eigen visie te creëren over het trainen en helpen van mensen. De visie die ik heb ontwikkelt heeft ervoor gezorgd dat ik een passie gecreëerd heb voor training geven. Medico Vision, mijn collega’s, vrienden en familie zijn mijn motivatie om dit door te blijven zetten, omdat zij mij de kennis, steun en vertrouwen geven om mensen te mogen en kunnen helpen met trainen. Hierdoor zal ik mijn eigen manier van trainen ontwikkelen en daarnaast mijn passie voor sporten, fitness en het trainen en mijn skillset in het helpen van mensen vergroten.

Kracht & Fitness training

Vraag informatie aan

Interesse? Laat je gegevens achter

Voornaam

Achternaam

Geboortedatum

Telefoonnummer

E-mailadres