020-6752313 ✓ In 3 maanden 98% resultaat * ✓ Sporten in unieke Olympische ambiance ✓ 4.6 uit 5 na 91 Facebook-recensies info@medicovision.nl

Ward Struwer – Trainer

Ward Struwer (1997), geboren en getogen Amsterdammer, begon in 2015 als stagiair bij Medico Vision. In die tijd was hij nog student aan de opleiding Sport en Bewegen en cursist Fitvak A en Fitvak B. Voordat hij aan zijn opleiding begon heeft hij eerst nog een jaar de vooropleiding van het Nederlandse leger gevolgd. Daar vond hij vooral het fysieke gedeelte leuk, maar de sfeer en de sterke hiërarchie bleken niets voor hem te zijn. In zijn laatste studiejaar van zijn studie Sport en Bewegen nam Medico Vision Ward in dienst als zaaltrainer. Hij vervult deze functie nog altijd met plezier en is daarnaast ook begonnen met het geven van Start testen en small-group trainingen. Ook volgt hij intern de opleiding tot personal trainer en volgt het “Medico College”om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de fitnesswereld en voor extra tips en tricks van onze oprichter en hoofdtrainer Joost Hazes (hyperlink).

Ward begon met sporten op zijn vijfde. Hij heeft een jaar op turnen gezeten maar na aan een aantal wedstrijden te hebben deelgenomen was deze sport voor hem te eenzaam. Daarom ging hij hockeyen, wat sociaal gezien meer in de juiste richting kwam, maar ook dit was niet de juiste sport voor hem. De klik die hij mistte vond hij bij het voetballen. Hij heeft dit elf jaar met veel plezier gedaan en hij eindigde zijn voetbaltraject in de hoofdklasse. Inmiddels had hij echter een andere tak van sport gezien waarin hij zich eindelijk écht als een vis in het water voelde en waarop hij zich volledig wilde focussen: fitness. Ook dit is een individuele sport, maar als trainer is de eenzaamheid makkelijk tegen te gaan door veel interactie met de leden op te zoeken. Deze interactie vindt Ward een van de leukste aspecten aan zijn werk. Mensen stimuleren het uiterste in ze naar boven te halen en mensen een goed gevoel over zichzelf te geven. Bovendien is elk mens verschillend en heeft iedereen zo zijn eigen achtergrond, motivatie en verhalen, waardoor geen dag hetzelfde is.

Gevraagd naar zijn motto zegt Ward in eerste instantie: ‘Geniet van het leven, maar begin met verdomme die gym in te gaan’, maar na er even over nagedacht te hebben is zijn serieuze motto dat ‘Alles je lukt als de wil er maar is en je ergens moeite en tijd in steekt’.

Ward is behalve om trainingen aan anderen te geven ook vaak in de sportschool te vinden voor zijn eigen trainingsschema. Het vetst vindt hij ‘leg day’: als hij een hele dag niets anders traint dan zijn benen. Dat is bikkelen, maar geeft veel kracht en voldoening en uiteindelijk een goed resultaat.

Schroom als je hem tegenkomt niet om hem om advies of begeleiding te vragen, Ward staat altijd voor je klaar!

 

Kracht & Fitness training

Vraag informatie aan

Interesse? Laat je gegevens achter

Voornaam

Achternaam

Geboortedatum

Telefoonnummer

E-mailadres