020-6752313 ✓ In 3 maanden 98% resultaat * ✓ Sporten in unieke Olympische ambiance ✓ 4.6 uit 5 na 91 Facebook-recensies info@medicovision.nl

Gezonde voeding in de praktijk

Medico Vision biedt een uitgebreid voedingsprogramma aan. Als je echt gezonder wilt worden en voor resultaat gaat moet je goed naar je voeding kijken. Of je wilt afvallen, je vitaler wilt voelen, gezond ouder wilt worden of spiermassa wilt opbouwen, voeding is de sleutel. Maar wat is gezonde voeding? Wat is de voedingswaarde van wat je eet? Welke behoefte heeft jouw lichaam? Waar begin je? Het menselijk lichaam zit ingewikkeld in elkaar maar oplossingen kunnen soms verrassend eenvoudig zijn.

Bepalen beginsituatie
Voor een goed voedingsadvies is een uitgebreide analyse van je persoonlijke situatie van groot belang. Daarom werken wij bij Medico Vision met een intakeformulier, vragenlijsten en een voedingsdagboek om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke voedingsbehoefte. Een bloedanalyse is optioneel maar zeker aan te raden. Samen met je voedingscoach maak je een plan richting gezonde(re) voeding; voeding die je energie geeft, fitter maakt en als bonus zorgt voor een optimaal gewicht. Kennis en kunde moeten in balans komen voor optimaal resultaat. Kies wat bij je past op onze menukaart.

Start met een voedingsanalyse
Op basis van een microscopische bloed- en voedingdagboekanalyse wordt bepaald waar je nu staat en wat er nodig is om jouw doel te bereiken. Vul hier je voedingsdagboek in. Ook als je een voedingsapp gebruikt kunnen wij je adviseren. Kijk op onze menukaart naar een overzicht van de producten/ diensten.

Zet NU de stap naar gezonder eten…vul het reactieformulier in en we nemen contact met je op voor een afspraak. Of bel ons.

Britt van Gellekom, sportdiëtiste, fitnesstrainer 06-42084728
Jan Volmer, orthomoleculair voedingscoach, sportvasten specialist, personal trainer 06-83599882
Mark van der Vecht, orthomoleculair voedingscoach, sportvasten specialist, personal trainer 06-13169030

Missie

Over gezonde voeding wordt heel veel gezegd en geschreven. Het is soms verwarrend of zelfs tegenstrijdig. Ons doel is de bewustwording over het effect van voeding op de gezondheid te vergroten. Onze intentie is kennis te delen over voeding en begeleiding te bieden bij het veranderen van eetgewoontes. Iedereen kan dan zelf bewust zijn of haar eigen keuzes maken.”

Optimaal resultaat

Wil jij optimaal resultaat? Wil je meer weten over gezonde voeding en effectief trainen? Wij helpen je graag. Lees meer

Menukaart

De menukaart met een compleet overzicht van alle producten in ons voedingsprogramma “Gezonde voeding in de praktijk”. Lees meer 

Coaching

Bij Medico Vision wordt de voedingscoaching verzorgd door Britt van Gellekom en Mark van der Vecht. Door het bundelen van onze krachten is een breed spectrum van producten en programma’s beschikbaar. Lees meer