Kom in actie met de beste begeleiding ooit!

2019 is van jou! Kom in actie met de beste begeleiding ooit. Maak 2019 jouw jaar!

100% resultaatgarantie: geen resultaat is jouw geld terug!*

Herkenbaar…?

Jij wilt graag meer bewegen, maar je weet niet wat de beste aanpak voor jou is. Je traint sporadisch, maar het lukt niet om jouw doel te bereikenJij sport fanatiek, maar jij hebt het gevoel dat je niet verder komt.

Wanneer je op deze voet blijft doorgaan, weet je dat er niets aan jouw situatie verandert. Je blijft in dezelfde vorm, in dezelfde conditie en je voelt aan alles dat er meer uit het leven valt te halen!

Jij weet ook dat je iemand kunt zijn die zich weer fit en gelukkig voelt. Iemand die meer lacht, straalt en veel sneller zijn of haar doelen bereikt.

Maar er is twijfel, altijd weer. Dat stemmetje op jouw schouder zegt:

“Waarom zou ik het dit keer wél volhouden?! Waarom zal het mij met jullie begeleiding wél lukken? Waarom verlies ik bij Medico Vision wél die extra kilo’s?”

Dat begrijpen wij. Daarom laten wij graag zien wat onze aanpak voor anderen heeft opgeleverd. Bekijk hier wat anderen mensen zeggen:

Resultaatgarantie door unieke begeleiding

Kom jij volgens afspraak trainen en eet je goed volgens het advies uit jouw Inbody Scan (een persoonlijke lichamelijke scan) dan behalen al onze klanten resultaat. Behaal jij geen resultaat? Dan krijg jij gewoon netjes jouw geld terug.

Begeleiding wordt volledig afgestemd op jouw doel. Of jij nou wilt afvallen, aankomen, fitter voelen, sterker worden of blessurevrij zijn. Nergens krijg jij betere begeleiding in het behalen van jouw doel.

Wil jij ook geholpen worden om jouw sportieve doel te behalen?

Wat krijg je bij 3-voudig beste gym van Amsterdam?

Medico Vision Fitnessclub van het jaarJe doorloopt de eerste 5 weken een vijf-weken-programma met begeleiding van onze professionele zaaltrainers. Zij helpen jou en doen de oefeningen voor waar nodig, zodat je precies weet hoe je een oefening perfect uitvoert voor het beste resultaat. Zonder risico op blessures.

Ook heb je recht op een privésessie en twee trainingsschema’s van een eigen personal trainer, zodat jij hoe dan ook jouw doel bereikt.

Wat je allemaal krijgt:

  Train 1 maand onder professionele begeleiding  (t.w.v. 70 euro).
  Krijg 1 privésessie en 2 op maat gemaakte trainingsschema’s van een personal trainer (t.w.v. 50 euro)
  Ontvang 3 InBody Scans (grondige lichaamscan) om jouw progressie te tonen het eerste jaar (t.w.v. 45 euro)
  Kies uit 90+ groepslessen: van Yoga tot Bodypump
  Doe mee met de talloze outdoor-trainingen en bootcamps

En dit alles in het Olympisch Stadion in Amsterdam: een van de meest unieke, authentieke en motiverende omgevingen voor sportscholen in Nederland.

Ga je vandaag eindelijk die stap zetten?

Vandaag is het de kans om eindelijk een stap dichterbij jouw doel te zetten. Voel je vitaler, blijer en gelukkiger!

Net als duizenden anderen maak jij de juiste keuze door te vertrouwen in de al driemaal verkozen beste gym van Amsterdam.

Tijdelijk bieden we dit alles aan voor slechts 35 euro voor de eerste maand (i.p.v. 70 euro per maand)! Mocht jij na die maand niet doorwillen kun jij je lidmaatschap gewoon weer opzeggen.

Binnenkort wordt de prijs weer verhoogd naar de reguliere 70 euro per maand, dus wacht niet te lang en grijp deze kans. We staan klaar om jou te helpen.

Vul hieronder jouw gegevens in om jouw interesse aan te geven. We nemen binnen 1 werkdag contact met jou op om te kijken hoe wij jou kunnen helpen.

Na een klik op ‘Ja, vertel mij meer’ zit je nog nergens aan vast. 
We hebben plaats voor 7 nieuwe deelnemers per week, omdat we onze kwaliteit willen waarborgen. Wees op tijd, want dit wil jij niet missen.
Wanneer jij iemand meebrengt en deze schrijft zich in voor een jaarlidmaatschap krijg jij maar liefst een maand gratis sporten!