KICKSTART jouw goede voornemens en KOM IN ACTIE met de beste begeleiding ooit!

2019 is van jou! Behaal jouw doelen door te beginnen. Schrijf je in december in en sport GRATIS tot EIND JANUARI!

100% resultaatgarantie: geen resultaat is jouw geld terug!*

Herken jij één van de volgende situaties?!

Jij wilt graag meer bewegen, maar je weet niet wat de beste aanpak voor jou is. Je traint sporadisch en het lukt niet om jouw doel te bereiken.
Bij ons begin jij met een starttest onder begeleiding van een personal trainer, zodat er een trainingsschema wordt gemaakt dat naadloos aansluit bij jouw niveau. Er wordt een weekindeling gemaakt., hierdoor weet jij altijd dat jij genoeg traint om jouw doelen te behalen.

Jij sport fanatiek, maar jij hebt het gevoel dat je niet verder komt. Train jij genoeg, maar behaal jij geen progressie?
Wij bekijken jouw training in de diepte door te evalueren. Zo stellen wij bij dat jij meer progressie gaat bereiken. Door de online coaching kan jij op elk moment de juiste aanwijzingen krijgen om nog meer uit jou trainingen te halen.
Ook zijn er altijd professionele trainers aanwezig om te controleren of jij op de juiste manier traint, maar natuurlijk ook om elke vraag over trainen/lifestyle te beantwoorden.

Als jij op de huidige voet blijft doorgaan, dan weet jij dat er niks gaat veranderen en jij in dezelfde vorm blijft. In dezelfde vorm en conditie heb jij het gevoel dat er meer uit jouw leven kan halen.
Zet nu, samen met Medico Vision, jouw schouders eronder en maak van jezelf het gelukkige fitte persoon die jij wilt zijn in 2019. Kom trainen in één van de meest inspirerende locaties, het Olympisch Stadion, en laat jou motiveren door professionals om dat negatieve stemmetje in jouw hoofd te verslaan.

“Waarom zou ik het dit keer wél volhouden?! Waarom zal het mij met jullie begeleiding wél lukken? Waarom verlies ik bij Medico Vision wél die extra kilo’s?”

Medico Vision is sinds 1986 expert op het gebied van het fysieke vooruitgang. Door een veelzijdig aanbod en een inspirerende locatie, is er voor iedereen plek die zichzelf wilt verbeteren. Geloof niet alleen wat wij zeggen, maar lees ook hieronder wat enkele van de duizenden mensen zeggen over Medico Vision:één

Resultaatgarantie door unieke begeleiding

Kom jij volgens afspraak trainen en eet jij goed volgens het advies uit jouw InBody Scan (een persoonlijke lichamelijke scan) dan behalen al onze klanten resultaat. Behaal jij geen resultaat? Dan krijg jij gewoon netjes jouw geld terug.

Begeleiding wordt volledig afgestemd op jouw doel. Of jij nou wilt afvallen, aankomen, fitter voelen, sterker worden of blessurevrij wilt zijn. Nergens krijg jij betere begeleiding in het behalen van jouw doel.

Wil jij ook geholpen worden om jouw sportieve doel te behalen? Dan is Medico Vision de beste plek in Amsterdam voor jou. Wij zijn al meer dan  30 jaar expert op het gebied van alle doelstellingen op sportief gebied of dit nou afvallen, spiermassa opbouwen, conditie verbeteren, droog trainen, medisch trainen of revalidatie is. Als jij een sportief doel ECHT wilt bereiken, dan kies jij voor Medico Vision Sportstraining.


Wat krijg jij bij 3-voudig beste gym van Amsterdam? Medico Vision Fitnessclub van het jaar

Begin met een privé sessie met een van onze gespecialiseerde trainers, zodat jij op een juiste manier begint aan de reis naar een betere jij. Deze trainer gaat met jouw aan de slag om jouw niveau vast te stellen en een programma op maat te maken waarmee jij stappen dichterbij jouw doel komt.

Verder heb jij met deze trainer een maandelijkse evaluatie zodat jij steeds naar een nieuw doel kunt werken. Ook doorloop jij de eerste vijf weken een vijf-weken-programma onder begeleiding van onze professionele zaaltrainers. Zij helpen jou en doen de oefeningen voor waar nodig. Zo weet jij precies hoe jij een oefening perfect uitvoert voor het beste resultaat. Zonder risico op blessures.

Iedereen die start bij Medico Vision heeft recht op deze privésessie en twee trainingsschema’s van een eigen personal trainer, zodat jij hoe dan ook jouw doel bereikt.

Wat jij allemaal krijgt bij een jaarlidmaatschap:

  Train tot eind januari gratis*! 
  Train onder professionele begeleiding
  Ontvang 1 gratis privésessie en 2 op maat gemaakte trainingsschema’s van jouw personal trainer

 Ontvang 12 coachingsgesprekken met jouw persoonlijke coach.
  Ontvang 12 InBody Scans (grondige lichaamsscan) om jouw progressie te tonen het eerste jaar (t.w.v. 45 euro)
 Online coaching programma
  Kies uit 90+ groepslessen: van Yoga tot Bodypump, Kickboks tot X-fit en nog veel meer.
  Doe mee met de talloze outdoor-trainingen en bootcamps

*Bij een jaarlidmaatschap of lifestyle lidmaatschap

En dit alles in het Olympisch Stadion in Amsterdam: een van de meest unieke, authentieke en motiverende omgevingen voor sportscholen in Nederland. Waar wacht jij nog op? Neem jouw beste besluit voor 2019! En kickstart jouw 2019 met tot eind januari GRATIS sporten bij Medico Vision!

Laat hieronder jouw gegevens achter dan neemt een Sportadviseur binnen 24 uur contact op voor een vrijblijvende intake en rondleiding!

Na een klik op ‘Ja, vertel mij meer’ zit je nog nergens aan vast.
We hebben plaats voor 7 nieuwe deelnemers per week, omdat we onze kwaliteit willen waarborgen. Wees op tijd, want dit wil jij niet missen.

Of wil jij alvast een kleine sfeerimpressie? Kijk snel hieronder!