Bedrijfsfitness bij Medico Vision

Bedrijven willen fitte en gemotiveerde medewerkers (of zouden dat moeten willen), want dan heb je zekerheid met betrekking tot weinig verzuim en een hoge productiviteit. Dit is echter nog niet standaard bij veel bedrijven en daar proberen wij bij Medico Vision verandering in te brengen!

 

Fit personeel is ook gelukkiger en positiever. Productievere en duurzaam inzetbare medewerkers. Dat levert een investering in bedrijfsfitness bij Medico Vision u op! 

Sporten voor, na of tijdens het werk, leren omgaan met stress en aandacht voor een gezonde lifestyle is goed voor werknemers en werkgevers. Bespaar uw medewerkers tijd. Ze hebben het al druk genoeg. Bespaar uzelf een hoge kostenpost en voorkom langdurig verzuim door stress, ziekte en burn-outs. Een investering in vitaliteit van je medewerkers verdient zich gegarandeerd terug.

Medico Vision denkt graag mee over de vorm waarin bedrijfsfitness wordt aangeboden binnen het bedrijf. Het is meer dan alleen een korting aanbieden, het is een geïntegreerd onderdeel van de ondernemersvisie op gezondheid en effectiviteit van het personeel.

Wij hebben jarenlange ervaring in het verbeteren van de productiviteit van verschillende bedrijven, denk bijvoorbeeld aan Allen & Overy en Under Armour. Bij grote bedrijven leveren wij altijd maatwerk, omdat de wensen altijd verschillend zijn. Echter wij komen altijd tot een passende oplossing voor jouw organisatie.

Heeft u interesse in een maatwerk oplossing voor uw organisatie? Vul dan het interesse formulier hieronder in, dan neemt een van onze Sportadviseurs binnen 24 uur contact met u op.