fbpx

Medico Vision is bezig met wijzigen privacybeleid en voorwaarden

Er zijn wettelijke veranderingen doorgevoerd in de wereldwijde privacywetgeving waardoor wij, net als veel andere bedrijven, opnieuw grondig naar onze regels moeten kijken. Omdat wij duidelijke, transparante taal willen gebruiken met betrekking tot hoe wij persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en inzetten passen wij ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden aan. Zodat wij voldoen aan de nieuwe wetgeving, zodat onze leden weten waar zij aan toe zijn, maar vooral zodat wij onze leden kunnen blijven dienen en met hun gegevens kunnen zorgen dat zij bij ons maximale resultaten blijven behalen op sportief gebied.

Belangrijke onderdelen van enkele wijzigingen zijn:

Privacy — Ons streven naar privacy was en zal hetzelfde blijven. De structuur van ons privacybeleid is zal worden gewijzigd om het beter leesbaar te maken en daarnaast zo beter te voldoen aan de nieuwe regels en wetgeving. Het beleid zal onder andere beschrijven hoe wij de persoonsgegevens van onze leden verzamelen, gebruiken en inzetten en uiteraard van bescherming voorzien. Want blijf gerust jouw gegevens zijn veilig bij ons en wij zullen streven naar nog meer transparantie hierin.

Transparantie en keuze —  Onze leden zullen bepalen hoe wanneer en of zij hun persoonlijke gegevens delen met Medico Vision en daarnaast tot welke grens er gedeeld wordt. Het beleid zal daarnaast in duidelijke taal uitleggen wat jouw rechten en tevens onze verplichtingen naar jou zijn. Het is hierom dat onze voorwaarden en het nieuwe privacybeleid zal worden geshreven in helder leesbare taal.

Bij Medico Vision vinden wij het niet meer dan normaal dat jouw persoonsgegevens van jou zijn en wanneer jij dat wenst jij in de gelegenheid moet kunnen zijn als lid om ons te verzoeken deze niet meer te gebruiken. Aangezien wij gebruikmaken van verschillende tools die gebruikmaken van uw gegevens (bijv. de MedicoMyWellness app) om leden optimaal resultaat te laten behalen, maken wij ook met deze partijen heldere afspraken. En zal jijzelf kunnen toestemmen voor het gebruik, het verzamelen en het delen van deze gegevens.

Algemene voorwaarden – ook onze algemene voorwaarden worden op dit moment juridisch onderzocht en bijgewerkt om te kunnen voldoen aan de nieuwe privacywetgeving.

De wet is van kracht per 20 mei 2018. Uiterlijk tegen die tijd zullen onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid voor iedereen inzichtelijk zijn via de footer in onze website. Mochten er tegen die tijd vragen opduiken stel deze vraag via: info@www.medicovision.nl

– Team Medico Vision

deel met je vrienden

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin