fbpx
BTW Omhoog van 6% naar 9%

BTW van 6% naar 9% vanaf 1 januari 2019

Veel mensen zijn ervan op de hoogte dat volgend jaar het lage BTW tarief van 6% naar 9% wordt verhoogd. Volgens het kabinet wordt deze verhoging later verrekend met de inkomstenbelasting en gaat de koopkracht van iedereen daardoor juist vooruit. Of dit zo is kunnen wij niet zeggen op dit moment, maar wat betekent deze BTW-verhoging nou voor de sport en onze sportschool?

Aangezien sport wordt gezien als een levensbehoefte zoals bijvoorbeeld levensmiddelen en geneesmiddelen, zit op bijna al onze diensten 6% BTW.
Voor 2019 hadden we gepland de contributie niet te verhogen, en dat zijn we nog steeds van plan! Helaas komt de BTW-verhoging hier wel bij kijken.

Binnenkort worden de nieuwe contributies voor 2019 bekend gemaakt. Dit zullen we doen via onze standaard mediakanalen, maar met name via de website. We zullen de verhoging minimaal houden en alleen de BTW-verhoging in de nieuwe contributies meenemen. 

Zoals jullie zien doen gaan we er alles aan doen om iedereen zo fijn mogelijk te laten sporten bij onze sportschool in 2019!

deel met je vrienden

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin