Cardio training Amsterdam

Get and stay in shape

Cardiotraining is een effectieve manier om onder andere van je overgewicht af te komen en aan je conditie en uithoudingsvermogen te werken. Medico Vision biedt hierin de volgende lessen.

BodyCombat

BodyCombat combineert de motivatie en het enthousiasme van groepsfitness met de technieken en inspiratie uit de oosterse gevechtskunsten, zoals karate, boksen en tai chi. Ondersteund door muziek punch, kick en kata je je een weg door de les en verbrand je veel calorieën.

BodyStep

Een unieke steples die zich duidelijk onderscheidt van andere stepprogramma’s en de oorspronkelijke kracht van steps terugbrengt. BodyStep bestaat uit atletische bewegingen gechoreografeerd op de beste muziek. Deze workout zorgt voor vetverbranding en spierversteviging die je lichaam nog mooier vormen en strakker maken. Effectief, gevarieerd en bovenal eenvoudig genoeg voor iedereen. Klik hier voor een impressie van BodyStep bij Medico Vision op YouTube.

Crossrunning

Crossrunning Nederland biedt uitdagende intensieve outdoor trainingen waarbij naast rennen allerlei (on)natuurlijk obstakels en hindernissen moeten worden overwonnen door te klimmen, klauteren, kruipen of springen. Back to the Basics! Hardlopen vormt de basis en wordt aangevuld met functionele krachttraining en er is aandacht voor het overwinnen van angst voor de hindernissen. Een test van je fysieke en mentale vermogen!

Step & Shape

Een steptraining die naast cardiovasculaire training versterkende oefeningen bevat voor het bovenlichaam.

Step Choreo

Bij deze step training verbrandt je calorieën, verbetert je conditie en je benen en billen worden strakker en dat alles terwijl je plezier hebt! “Step Choreo” maakt gebruik van choreografie (“pasjes”) in de workout en is daarom niet geschikt voor beginners..

Zet een stap:

Start nú met je training. Vraag meer informatie of een speciale aanbieding.