fbpx
Work in progress

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.77″ background_layout=”light” border_style=”solid”]

Dames en heren douches onderhoud

Zoals wij aangaven in de vorige nieuwbrief gaan er verscheidene vernieuwingen plaatsvinden in 2018. Na het schilderwerk dat inmiddels is verricht gaan wij ons nu richten op de kleedkamers. Hier worden zowel de plafonds in douches vervangen als ook onderdelen in de douchekoppen waardoor deze weer meer druk geven. Ook zal het houtwerk in de sauna’s worden aangepakt. De dames en heren kleedkamers worden op 22 en 23 februari onder handen genomen. Wij verwachten dat dit overlast met zich mee kan brengen en de douches gedurende deze dagen niet of niet volledig gebruikt kunnen worden. Wij vragen hierbij om jullie begrip.

Helaas was het niet mogelijk deze werkzaamheden op andere dagen te laten plaatsvinden, daarom alvast onze welgemeende excuses voor het ongemak en wij hopen op jullie begrip. Uiteindelijk zullen deze werkzaamheden ervoor zorgen dat de kleedkamers weer in goede staat zullen zijn en klaar voor gebruik.

Bij vragen of opmerkingen graag contact opnemen via miron@www.medicovision.nl 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

deel met je vrienden

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin