Zumba Amsterdam Zuid-Oost

Dans je fit bij Medico Vision! Dansgroepslessen bij Medico Vision

Tijdens de dansgroepslessen bij Medico Vision train je op een leuke intensieve manier de nodige kilootjes weg. Je verbrandt behoorlijk veel calorieën en dat merk je nauwelijks. Onze danslessen zijn erop gericht om jou kilo’s te laten verbranden terwijl jij het onwijs naar je zin hebt, 

Interesse in een van onze dansgroepslessen zoals Zumba of bijvoorbeeld Step & Shape, klik dan op onderstaande knop en vul je gegevens in!

Medico Vision biedt hierin de volgende lessen aan:

 

Dans groepslessen bij Medico Vision: Zumba

Zumba® is een mix van dans en fitness. Vele bewegingen komen onder andere uit de Latijnse dansen Salsa, Samba, Merengue en Flamenco. Zumba® wordt op leuke, ritmische muziek gegeven, je versterkt je benen en billen en verbruikt heel wat extra calorieën.

Zumba is de merknaam van een razend populaire vorm van aërobe oefening die wordt beschouwd als niet alleen leuk en energiek, maar zeer effectief voor het verbranden van calorieën.

Zumba’s schepper de man achter de Zumba sensatie is Cali , Colombia , inheemse Alberto ‘ Beto ‘ Perez. Een danser /fitness instructeur, Perez bracht zijn Latijns – geïnspireerde dansstijl naar Miami, waar het uiteindelijk een zeer populaire vorm van lichaamsbeweging werd.

De Zumba Evolution

Medio 1990 vergat Perez, toen een aerobics instructeur, zijn vaste nummers naar de klas te brengen en geïmproviseerde met zijn eigen Latijnse salsa en merengue muziek. De Latijns-Amerikaanse muziek/aerobic combinatie werd een hit in Colombia, en werd uiteindelijk een enorm fenomeen dat niet alleen in de Verenigde Staten een succes werd maar in de gehele wereld.

Wat is Zumba?

Zumba zijn dansbewegingen ingesteld op een Latijns ritme in klassen die een uur duren en worden meestal gegeven in een feeststemming met gedimd licht en luide muziek. Onze Zumba instructeurs zorgen dat de lessen zo leuk en energiek mogelijk zijn doch makkelijk te volgen ongeacht de conditie van elk lid.

Probeer Zumba eens gratis uit bij Medico Vision, je zult versteld staat hoe leuk een intensieve workout kan zijn! Vul jouw gegevens hieronder in en een van onze sportadviseurs neemt contact met je op om een afspraak te maken!