Wellness bij Medico Vision in Amsterdam-Zuid

Als lid bij Medico Vision in Amsterdam-Zuid heb jij verschillende wellness faciliteiten tot jouw beschikking. Douches zijn uiteraard beschikbaar in de kleedkamers, maar daarnaast ook een sauna, Turks stoombad en een zonnebank, om even helemaal te ontspannen na een goeie workout.

sauna_amsterdam_zuid

Sauna en stoombad

Bij Medico Vision vind je in zowel de heren- als de dameskleedkamer een sauna en een stoombad. Na een intensieve training kan een bezoek aan de sauna of stoombad je lichaam  sneller helpen herstellen en kun je genieten van optimale ontspanning na een je work-out!

Skinmetics richt zich op verbetering van de huid en de lichamelijke conditie. De geïntegreerde aanpak van gezichtsbehandelingen, massage en een persoonlijk sportprogramma brengt klanten weer terug in optimale conditie.

Lees verder..

Welkom bij Oral-Vision, dental wellness. Bij Oral-Vision werken wij niet alleen aan uw gezondheid, maar ook aan een mooie witte ,frisse glimlach. Probeer de pakketten: Olympisch Brons, -Zilver en -Goud.

Lees verder…

Voor haarverzorging kun je bij onze kapper terecht. Persoonlijke aandacht staat ook hier centraal. Één van de kappers neemt graag de tijd om je van advies te voorzien en je haar te knippen.

Lees verder..

Zet een stap:

Start nú met je training. Vraag meer informatie of een speciale aanbieding.