Bedrijfsfitness bij Medico Vision in Amsterdam-Zuid

Fitte, gemotiveerde werknemers zorgen voor zekerheid: weinig verzuim en hoge productiviteit. Fit personeel is ook gelukkiger en positiever. Verder is sporten, leren omgaan met stress en aandacht voor een gezonde lifestyle goed voor werknemers én werkgevers. Kortom, bedrijfsfitness bij Medico Vision in Amsterdam-Zuid kan je enorm veel opleveren als bedrijf. Elk bedrijf is natuurlijk verschillend, en daarom wordt er altijd meegedacht over de vorm waarin bedrijfsfitness in jullie bedrijf wordt aangeboden.

We bieden mooie pakketten aan voor bedrijven in onze  prachtig stadionbuurt nabij de Zuidas. Lidmaatschappen voor je werknemers, vitaliteitsprogramma’s voor op de werkvloer, clinics en presentaties in de gym. En voor elk bedrijf een op maat gemaakte samenwerking, zodat wij exact op alle wensen en behoeften kunnen inspelen om jouw bedrijf vitaler te maken.

 

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om jouw vraag te beantwoorden.

 • * velden zijn verplicht.

 • "Medico Vision voelt voor mij als thuiskomen op trainingsgebied."

  Kirsten d'Fonseca - 5 jaar lid
 • "Ik ben nu vele malen fitter, energieker, gezonder dan ooit tevoren."

  Robbert Hesp - 3 jaar lid
 • "Medico is een fijne sportschool met dito sfeer met leuke mensen."

  Dirk-Jan de Boer - 12 jaar lid
 • IAMFIT 10 Weken Challenge

  IAMFIT 10 Weken Challenge

  Wegens groot succes organiseren Medico Vision, Fresh fitness en Shape all in wederom de 10 weken challenge. Fit & sterk? Vind j...

  Lees meer
 • IAMFIT Boksevent 27 oktober bij Medico Vision

  IAMFIT Boksevent 27 oktober bij Medico Vision

  Punch, Jab, uppercut! De IAMFIT Community stapt wederom in de ring en wel op 27 oktober in Het Olympisch Stadion in Amsterdam. Dit unie...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.