Formulieren regelingen Medico Vision

Wij hebben voor jullie aan alles gedacht.

Train jij al bij een andere gym, maar wil jij overstappen naar Medico Vision? Wij nemen tot 3 maanden jouw lidmaatschap over. 

Het kan  voorkomen dat jij voor jouw werk voor langere tijd naar het buitenland word gestuurd. Maak in deze gevallen gebruik van deze regeling. 

Hoewel het aan het begin van een zwangerschap en gedurende zeker is aan te raden te blijven sporten kun jij zodra dit niet meer gaat deze regeling gebruiken.

Samen trainen is veel leuker en daarbij effectiever. Wil jij samen trainen met een vriend- of vriendin, vul dan dit formulier in en krijg mooie voordelen.

Wij doen er bij Medico Vision natuurlijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij zo fit mogelijk door het leven gaat. Echter kan het helaas voorkomen dat jij een blessure hebt waardoor jij niet kunt sporten.

Jeugd kan wel degelijk fitnessen, echter dient dit aanvankelijk onder constante begeleiding te gebeuren door onze gespecialiseerde trainers of de ouders van de jeugdigen. Vraag via dit formulier een gesprek aan. 

Hoewel het aan het begin van een zwangerschap en gedurende zeker is aan te raden te blijven sporten. Indien dit niet mogelijk is kun je gebruik maken van onze Zwangerschapsregeling.

Trainen is niet simpelweg bewegen maar gestructureerd, planmatig en specifiek werken aan een doelstelling. Daar helpen de trainers van Medico Vision graag bij.