IAMFIT TCS 8 km loop

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Amsterdam Marathon IAMFIT 8 KM. Loop groot succes!

Afgelopen weekend nam alweer de 41ste editie van de Amsterdamse Marathon plaats! Dit event is in deze jaren uitgegroeid van 300 deelnemers naar 45.000 deelnemers.
Dit keer was er plek voor 70 deelnemers onder de IAMFITTERS! Zij liepen samen de 8KM. Voor de ongetrainde deelnemers was er een geweldig outdoor programma waarbij er looptrainingen werden aangeboden. Deze trainingen werden in elke club van IAMFIT aangeboden.
Daarnaast werd er door Medico Vision trainer Marc van der Vecht, crossrunning gegeven. Ook ter voorbereiding van de 8km loop. Door deze trainingen waren de deelnemers optimaal in staat de loop te volbrengen!

Het gehele evenement was tot in de puntjes verzorgd! Na afloop kreeg iedereen een toffe IAMFIT goodiebdag & Under Armour Shirt. Ook konden ze als afsluiting genieten van een overheerlijke shake.

Het parcours in Amsterdam staat bekend om het snelle en historische karakter. De start en finish hebben plaats gevonden in het Olympisch Stadion. Zoals elk jaar was het weer een onvergetelijk evenement!

Check de kalender van IAMFIT voor UPCOMING EVENTS http://iamfit.amsterdam/kalender/

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

deel met je vrienden

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin