Imran

Wil jij werken aan kracht, keiharde buikspieren en flexibiliteit? Dan is Pilates echt wat voor jou! Sinds kort geef ik bij Medico Vision op de donderdagavond Pilatesles voor elk niveau. Ik maakte kennis met Pilates toen ik revalideerde van een schouderblessure. Mijn
enige doel was zo snel mogelijk herstellen om weer mijn passie, dansen, te kunnen uitoefenen. Toch raakte ik gaandeweg steeds meer in de ban van de voordelen van Pilates en een intensieve instructor opleiding (BASI) kon niet meer uitblijven.

Hoewel ik nog graag dans, is Pilates de afgelopen jaren uitgegroeid tot mijn nieuwe liefde. Een liefde voor “movement” die ik hoop op jou over te brengen!

Imran Gozukucuk
Pilates, donderdag 20.00u.

deel met je vrienden

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin