krachttraining-fitness-amsterdam-zuid

The fastest way to get stronger; Krachttraining

Train, vorm en versterk je lichaam met onze effectieve Krachttraining lessen. Uitgangspunt is dat ieder op zijn eigen niveau zijn grens leert kennen én verleggen. Medico Vision biedt hierin de volgende lessen. “The Fastest Way to Get in Shape” wordt Bodypump wel genoemd. Maak kennis met de originele barbell class en je ontdekt meteen waarom BodyPump in meer dan 50 landen razend populair is. Dit is de ideale workout voor spierversteviging, afslanken en behoud van spiermassa. Simpel, veilig, effectief en superfun.

BodyShape

Bij deze les zorgen weerstandsoefeningen voor een verbetering van spieruithoudingsvermogen, kracht en lichaamshouding. Deze les is geschikt voor iedereen.

Core training

In 25 minuten versterken van je “Core” (diepere buik-, rug, heupspieren). Deze spieren vormen de basis van je kracht. Specifieke training van deze spieren moet centraal staan in ieder succesvol trainingsprogramma! Doe mee en “work that core!”

Grit Strength

GRIT STRENGTH is een intensieve 30-minuten durende training waarbij je de grote spiergroepen intensief traint met gebruik van gewichten en een step. Word supersnel superfit, verhoog je metabolisme en stimuleer vetverbranding. Klik hier voor een sfeerimpressie van Grit Strength van Les Mills! 

Zet een stap:

Start nú met je training. Vraag meer informatie of een speciale aanbieding.