fbpx

Ledendag Zondag 8 juli 2018!

Het is weer de jaarlijkste Ledendag 8 juli aanstaande. Kom langs voor extra bijzondere groepslessen en prik een ballon om kans te maken op mooie prijzen; denk aan Personal Trainingen, Shakebonnen en zelfs een keuken ter waarde van 2500 euro aangeboden door de Keukenconcurrent! Neem je vriend, vriendin, mama, papa, opa, oma en vage kennissen mee om kennis te maken met Medico Vision! Schrijven zij zich in*? Krijg jij als lid een maand gratis en betalen zij geen inschrijfkosten! Deze dag wil je niet missen kom ook langs de 8e juli!

De ledendag is van 09:30 tot 15:00 en tijdens deze periode zijn er tal van extra activiteiten in de zaal en zijn de reguliere groepslessen voorzien van een extra feestelijk jasje! Daarnaast zullen er hapjes en drankjes verkrijgbaar zijn bij Zus&Zo en zal er een live DJ de fitnesszaal voorzien van extra tunes voor tijdens het trainen. Voor de Kids zal er de Medico kidsrun zijn en kunnen de Kids worden gesmienkt. Daarnaast kunnen zij heerlijk knutselen en spelen binnen in de kinderopvang of buiten op het springkussen!

Wij hopen zoveel mogelijk leden te mogen verwelkomen op de Ledendag 2018 en nogmaals: neem mee wie je mee wilt nemen, iedereen is welkom om kennis te maken met Medico Vision!

 

 

deel met je vrienden

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin