Dutch Fitness Awards 2018

 

Medico Vision wint de Dutch Fitness Awards

Medico Vision heeft voor de derde maal de Dutch Fitness Awards gewonnen en is fitnessclub van het jaar geworden van de Gemeente Amsterdam en daarnaast als klap op de vuurpijl ook van Noord-Holland! Daarnaast scoorden wij een Gold Award ; cijfer boven de 9,5! De spectaculaire awardshow werd gehost door Kim Kottler en alle winnaars mochten op de foto met Katja Schuurman, tenslotte een spetterend optreden van Maan.

Medico Vision is voor de 3e maal Fitnessclub van het jaar van de gemeente Amsterdam en Noord Holland geworden!! Wij zijn superblij en trots dat wij de titel dankzij de stemmen van onze leden voor de 3e maal alweer op onze naam mogen schrijven!

Onze jarenlange inzet en de drive om onze trainingen, (personal) trainers, groepslessen, faciliteiten te blijven doorontwikkelen is hiermee nog eens even extra beloond!

Dit was niet mogelijk geweest zonder jullie steun en daarom vieren wij feest en maak jij kans op een van de 15 Under Armour Healthboxen ter waarde van 275 euro per stuk!

Hoe je kans kunt maken op een van de boxen? Volg de volgende stappen:

1. Like het Facebookbericht hierover op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/medicovision/
2. Laat in de comments jouw leukste felicitatie achter!

Onder de (leukste) inzendingen verloten wij de boxen (max 1 per persoon)

Namens het gehele team van Medico Vision hartelijk dank voor jullie support en op naar weer een sportief jaar waarin wij samen jouw sportieve doelen gaan bereiken!

 

deel met je vrienden

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin