fbpx
Moreno Jourdain

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.77″ background_layout=”light” border_style=”solid”]

Mijn naam is Moreno Jourdain, ik ben 19 jaar en kom oorspronkelijk uit Naarden maar ik woon nu  op kamers in Amsterdam. Momenteel doe ik de opleiding sport en coaching op het Johan Cruyff College waar ik mij focus op het fitnessgedeelte en voor personal training ga. Ik zit op het Cruyff College omdat ik aan topsport basketbal doe en het op deze manier nog met school kan combineren.

Ik speel nu al ruim zes jaar eredivisiebasketbal in de jeugdcategorie. Ik heb hiervoor ook vijf jaar in Utrecht op school gezeten. Waar ik vijf dagen in de week drie uur per dag trainde. Ik had dan altijd één uur voor school ochtendtraining waarbij ik ook vaak in de fitness trainde om sterker te worden en in de zaal Plyometricstraining had om explosiever (kracht-snelheid) te worden. De trainingsaccommodatie zat tegen de school aan dus na de training moest ik altijd binnen dertig minuten weer in de schoolbanken zitten. Vervolgens had ik na school direct weer twee uur lang middagtraining waar ik aan techniek en tactiek werkte. Mijn dagen waren dan ook altijd van zeven uur ‘s ochtends tot zeven uur ‘s avonds en nu de laatste 2 jaar zelfs tot negen uur ’s avonds omdat mijn trainingen later begonnen. En dan had ik in het weekend nog een wedstrijd, dat was allemaal extern dus ik reisde elke dag met de trein op en neer.

Ik vind fitness en sport een perfecte combinatie en ik hoop dan ook later naast recreatieve sporters ook topsporters te trainen. En niet alleen te zorgen dat een klant bijvoorbeeld alleen sterker wordt maar ook hoe een klant soepeler en functioneler kan bewegen en optimaal kan herstellen door middel van voeding en training. Dit omdat ik uit eigen ervaring weet hoe cruciaal die punten zijn voor het bereiken van je doel. Ook hoop ik op mentaal gebied klanten te kunnen begeleiden omdat er al altijd meer uit te halen is dan je denkt en dat laatste stukje kan het verschil maken. Op dit moment ben ik vooral bezig met het beoefenen van calisthenics. (lichaamsgewicht training) dat vind ik leuk omdat je dat ook buiten kan doen en er niet alleen heel sterk van wordt maar ook atletisch.

Ook is er een programma op SBS6 dat Ninja Warrior heet wat eigenlijk een heel uitdagende obstakel koers is. Ik hoop daar doormiddel van calisthenics voor te trainen, aan deel te nemen en natuurlijk te winnen!

Tot in de fitnesszaal!

Moreno Jourdain

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

deel met je vrienden

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin