Technogym Skillmill

Waarschijnlijk is het je al opgevallen. Er zijn heel wat nieuwe apparaten verschenen bij Medico Vision. Er is een heel nieuw H.I.I.T gedeelte gekomen met rubbere matten, twee skillmills en een multistation.

In dit gedeelte is er ruimschoots ruimte voor H.I.I.T trainingen, smallgroup trainingen en heel veel meer. Binnenkort komt er een nieuw activiteitenrooster voor in de fitnesszaal waardoor jij een nog breder aanbod hebt met kleine intensieve lessen die je kunt volgen naast jouw fitnesstraining. Niet te grote groepen en altijd onder begeleiding van een trainer!

Nieuwe groepslessen die gaan plaatsvinden :

Buikspieren en core workouts
Stretching
Booty Burn
H.I.I.T
Tabata

Het nieuwe rooster en de startdatum van deze nieuwe activiteiten volgen zodra deze definitief zijn, maar wij mikken op een release van halverwege mei. 

Naast het gloednieuwe H.I.I.T gedeelte van de zaal beschikken wij nu ook over twee gloednieuwe stairclimbers. Deze zijn met name geschikt voor het trainen van jouw benen en billen. Toch spannend om deze voor het eerst te gebruiken? Vraag een zaaltrainer om een kleine demonstratie en vraag eventueel aanvullende oefeningen die je op de stairclimbers kunt doen! 

Wij wensen al onze leden ontzettend veel plezier met ons verruimde aanbod. 

deel met je vrienden

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin