Leden aan het woord: Yoshikane Tamura

Velen van jullie kennen de vriendelijke verschijning van Yoshikane Tamura wel. Gekleed in velle sportkleding dagelijks meerdere uren bij Medico Vision te vinden. Wat velen van jullie niet weten is dat Yoshikane meedoet aan een Dancecontest die in Amerika en Japan gaat plaatsvinden, vandaar zijn dagelijkse motivatie en trainingsarbeid. Helaas houdt dit in dat Yoshikane ons gaat verlaten, maar hij wilde nog wat aan het team kwijt voordat hij vertrekt eind Augustus.​

Bijgesloten brief kregen wij hoogstpersoonlijk van Yoshikane allemaal in onze handen gedrukt, vertaald naar het Nederlands door een vriend van hem:

Beste allemaal,

Vanaf eind augustus ga ik vanwege persoonlijke redenen verhuizen naar Amstelveen.

Het word daarmee lastig om bij Medico Vision te blijven trainen en zal daarom met pijn in mijn hart eind augustus stoppen bij Medico Vision. Ik hoop dat jullie het me kunnen vergeven.

Door mijn body make en danstraining ben ik in Amsterdam beland. Het is echt een super toffe tijd voor mij in Amsterdam en specifiek bij Medico Vision geweest.

Vanaf September tot Juli volgend jaar zal ik hard door trainen in Amstelveen. Al ben ik niet meer bij jullie mijn hart zal dat altijd blijven.

In de danswereld heb ik een kans om nummer 1 in de wereld te worden, daarom zal ik vanaf volgend jaar Augustus naar Amerika gaan om de volgende stap te zetten op weg naar de nummer 1 positie. Tot die tijd word mijn training steeds zwaarder en mijn plan strakker.

Als ik niet zo’n wilde droom had was ik voor de rest van mijn leven in Amsterdam bij jullie gebleven. Amsterdam is heel leuk, maar bij jullie was het echt helemaal top!

Ik ben een man die leeft voor challenges. Soms is het moeilijk om te blijven streven naar de ultieme uitdaging. In dit geval betekend dat helaas dat ik moet stoppen bij Medico Vision. Het doet echt veel met me dat ik jullie moet verlaten, maar ik weet dat om mijn doel te bereiken ik door moet.

Mijn Engels was niet goed genoeg om makkelijk te kunnen communiceren, maar jullie waren altijd begripvol en even behulpzaam om mij te begrijpen. Ik ben jullie echt heel erg dankbaar.

Door de goede apparatuur en faciliteiten, maar bovenal de staff en mensen van Medico Vision heb ik echt de tijd van mijn leven gehad bij jullie.

Door de vele respect die jullie mij gegeven hebben zal ik zeker nummer 1 worden!

De volgende keer dat ik weer in de buurt ben, kom ik zeker weten op bezoek! Ik wens iedereen het beste van het beste.

The man from Japan, Tamura
(King of Pirates)

Ps. Van het diepste van mijn hart, iedereen heel erg bedankt.

Wij hebben deze hartverwarmende brief emotioneel mogen ontvangen. Wij zijn geraakt door Yoshikane Tamura en wensen hem het allerbeste toe tijdens de contests en zullen voor hem duimen en hopen dat hij de nummer 1 positie weet te bemachtigen. Namens het gehele team van Medico Vision superveel geluk en succes voor de toekomst toegewenst!

- Team Medico Vision

 • "Medico Vision voelt voor mij als thuiskomen op trainingsgebied."

  Kirsten d'Fonseca - 5 jaar lid
 • "Ik ben nu vele malen fitter, energieker, gezonder dan ooit tevoren."

  Robbert Hesp - 3 jaar lid
 • "Medico is een fijne sportschool met dito sfeer met leuke mensen."

  Dirk-Jan de Boer - 12 jaar lid
 • Ledendag zondag 8 juli groot succes

  Ledendag zondag 8 juli groot succes

  Ledendag Zondag 8 juli groot succes!  Wat een blije gezichten op de afgelopen ledendag! Veel gewonnen prijzen en superveel fun me...

  Lees meer
 • Leden aan het woord: Yoshikane Tamura

  Leden aan het woord: Yoshikane Tamura

  Velen van jullie kennen de vriendelijke verschijning van Yoshikane Tamura wel. Gekleed in velle sportkleding dagelijks meerdere uren bij ...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.