Open Ledendag Zondag 8 juli 2018

Beste Leden,

De jaarlijkse Ledendag is er weer op 8 juli aanstaande. Kom langs voor extra bijzondere groepslessen en prik een ballon om kans te maken op mooie prijzen; denk aan Personal Trainingen, Shakebonnen en zelfs een keukenbon ter waarde van 2500 euro aangeboden door de Keukenconcurrent! Neem je vriend, vriendin, mama, papa, opa, oma en kennissen mee om kennis te maken met Medico Vision! Schrijven zij zich in*? Krijg jij als lid een maand gratis en betalen zij geen inschrijfkosten! Kom dus langs, want deze dag wil je niet missen!

De ledendag is van 09:30 tot 15:00 en tijdens deze periode zijn er tal van extra activiteiten in de zaal en zijn de reguliere groepslessen voorzien van een extra feestelijk jasje! Daarnaast zullen er hapjes en drankjes verkrijgbaar zijn bij Zus&Zo en zal er een live DJ de fitnesszaal voorzien van extra tunes voor tijdens het trainen. Voor de Kids zal er een tennisclinic van eigenaar Joost Hazes zijn en kunnen de Kids worden geschminkt. Daarnaast kunnen zij knutselen en spelen binnen in de kinderopvang of buiten op het springkussen!

Wij hopen zoveel mogelijk leden te mogen verwelkomen op de Ledendag 2018 en nogmaals: neem mee wie je mee wilt nemen, iedereen is welkom om kennis te maken met Medico Vision!

Tot dan!

Team Medico Vision

 • "Medico Vision voelt voor mij als thuiskomen op trainingsgebied."

  Kirsten d'Fonseca - 5 jaar lid
 • "Ik ben nu vele malen fitter, energieker, gezonder dan ooit tevoren."

  Robbert Hesp - 3 jaar lid
 • "Medico is een fijne sportschool met dito sfeer met leuke mensen."

  Dirk-Jan de Boer - 12 jaar lid
 • 2 t/m 6 juli vervallen de groepslessen in zaal 2

  2 t/m 6 juli vervallen de groepslessen in zaal 2

  Klik hier voor meer informatie over de groepslessen in zaal 2

  Lees meer
 • Open Ledendag Zondag 8 juli 2018

  Open Ledendag Zondag 8 juli 2018

  Klik hier voor meer informatie over Open Ledendag Zondag 8 juli 2018!

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.