Personal Trainer - Medico Vision

Investeer in kwaliteit; Personal Training

De meest effectieve manier van begeleiding is Personal Training (30% meer resultaat). Jouw Personal Trainer bepaalt de trainingsopbouw, trainingsplanning en het trainingsprogramma. Je hebt professionele begeleiding tijdens de training en rondom je trainingen. Dat gaat verder dan alleen een beweegadvies. Iedere training opnieuw wordt de training aangepast aan jouw persoonlijke situatie op dat moment.

Medico Vision leidt haar trainers op in het Medico College met een doorontwikkelt (bij)scholingsprogramma. Deze bestaat uit interne en externe cursussen en opleidingen. Dat zorgt ervoor dat wij ons blijven doorontwikkelen. Daarnaast zorgt dit ervoor dat wij voorop lopen als het gaat om het toepassen van de nieuwste trainingsinzichten.

Personal Training is 1 op 1 of 1 op 2 training tegen een meerprijs (vaak per uur). Medico Vision werkt alleen met Personal Trainers die intern zijn opgeleid en meerdere jaren ervaring hebben. Dit kan al bij ons al vanaf 54 euro per uur. Tarieven kunnen verschillen per trainer afhankelijk van ervaring.

Personal Training bij Medico Vision

– 1 op 1 Begeleiding van een Personal Trainer
– 1 op 2 Begeleiding van een Personal Trainer
– Smallgroup met Personal Trainer
– Gestructureerd werken aan jouw doel
– Sneller resultaat
– Betere motivatie 
– Toegang tot meer dan 30 jaar ervaring

Training - Sportschool Amsterdam
Personal Trainer Egbert Gordon Medico Vision januari actie

Jouw Personal Trainer

Jij stemt samen met jouw Personal Trainer af voor welk doel jullie aan de slag gaan. Wil jij afvallen, sterker worden, of juist spiermassa opbouwen? Voor elk doel hebben wij de beste trainers beschikbaar om jou te helpen. Je kunt ook zelf meebeslissen over de inhoud van jouw trainingen. Wil jij je meer op krachtoefeningen focussen of meer bodyweight exercises, of wil jij meer dynamische workouts zoals boksen.

Afhankelijk van jouw wensen koppelt een van onze sportadviseurs jou aan de juiste trainer en start jouw weg naar een nieuwe jou!

Interesse gekregen in Personal Training en wil jij meer weten? Laat dan jouw gegevens hieronder achter dan neemt een Sportadviseur contact met jou op voor een vrijblijvend sportadvies en rondleiding, uiteraard kan deze jou ook alles vertellen over de mogelijkheden van Personal Training bij Medico Vision.