fbpx
Personal Trainer - Medico Vision

Investeer in kwaliteit; Personal Training

De meest effectieve manier van begeleiding is Personal Training (30% meer resultaat). Jouw Personal Trainer bepaalt de trainingsopbouw, trainingsplanning en het trainingsprogramma. Je hebt professionele begeleiding tijdens de training en rondom je trainingen. Dat gaat verder dan alleen een beweegadvies. Iedere training opnieuw wordt de training aangepast aan jouw persoonlijke situatie op dat moment.

Medico Vision leidt haar trainers op in het Medico College met een doorontwikkelt (bij)scholingsprogramma. Deze bestaat uit interne en externe cursussen en opleidingen. Dat zorgt ervoor dat wij ons blijven doorontwikkelen. Daarnaast zorgt dit ervoor dat wij voorop lopen als het gaat om het toepassen van de nieuwste trainingsinzichten.

Personal Training is 1 op 1 of 1 op 2 training tegen een meerprijs (vaak per uur). Medico Vision werkt alleen met Personal Trainers die intern zijn opgeleid en meerdere jaren ervaring hebben. Dit kan al bij ons al vanaf 54 euro per uur. Tarieven kunnen verschillen per trainer afhankelijk van ervaring.

Interesse in Personal Training?

Start nú met je training. Vraag meer informatie of een speciale aanbieding.