Spinning Amsterdam Zuid-Oost

Spinning

Spinning® is een fietsworkout op stationaire Spinning-fietsen. Inspirerende muziek leidt je over een uitdagend parcours. Deze les traint vooral het hart en de longen en is echt een cardioles. Ideaal om jouw conditie verder op te bouwen of zeker als afwisseling in de winter voor mensen die fietsen of crossfietsen als sport beoefenen. Medico Vision raadt bij deze training het gebruik van een hartslagmeter aan.

 

Spinning® is één van de meest populaire indoor-cycling lessen wereldwijd. Spring op de fiets en rijd met ons mee. Bij Medico Vision kun je in het begin ook een halve les volgen. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, wil je nooit meer anders. Onze gecertificeerde instructeurs nemen je graag mee op een sportieve reis over vlakke polderwegen, weidse heuvellandschappen, afgewisseld met venijnige hellingen of lange, slopende beklimmingen zelfs tot in het hooggebergte. Alles komt langs in deze 55 minuten les!

Spinning Klassiek

Spinning® Klassiek is een unieke fietsworkout die iedere eerste zondag van de maand op klassieke muziek wordt gegeven door Pierre Grotens!

PraXtour fietsen

In het cardio gedeelte van Medico Vision staan PraXtour fietsen. Met deze fietsen kun je verschillende routes virtueel beleven. Handig als je een groepsles hebt gemist, lekker alleen of tegen een ander lid wil fietsen.

Er staan twee verschillende fietsen in de zaal. De Praxtour Course met de maten en het uiterlijk van een racefiets. Originele merk-onderdelen versterken het gevoel dat je op een echte racefiets rijdt. De Praxtour Cruise is zeer gemakkelijk te bedienen en is ontworpen om comfortabel mee te fietsen.

Wil je een keer een SPINNING les proberen bij Medico Vision in het Olympisch Stadion? Vul dan jouw gegevens hieronder in en een van onze Sportadviseurs neemt snel contact met jou op voor een afspraak!