Sportmassage en Vitaliteit

Zorg jij goed voor je lijf? Dan zorgt jouw lijf ook goed voor jou! Het klinkt zo gemakkelijk. En wat als je toch tegen lichamelijke of mentale ongemakken aanloopt terwijl je erg je best doet en het idee hebt dat je goed voor jezelf zorgt?

Kan je zelf niet goed verklaren waarom je je niet topfit voelt? Of weet je wat er scheelt maar lukt het je niet om helemaal op eigen kracht een oplossing te vinden en in je leven in te passen?

Dan kan een coaching traject bij mij wellicht het inzicht geven om weer blij, gezond en vitaal je leven en lichaam in balans te krijgen. Ik ben namelijk gespecialiseerd in sportmassage en vitaliteit!

Een behandeltraject bij mij is maatwerk en kan bestaan uit verschillende behandelingen. Als natuurgeneeskundig therapeut bekijk ik het klachtenpatroon complementair en pas ik daar waar nodig is verschillende benaderingen toe. Het kan zijn dat een ondersteunende massage hier onderdeel van is.

Er wordt door middel van een uitgebreide anamnese en klachtenpatroon gekeken waar de knelpunten zitten. Dit in combinatie met je leef en eetpatroon.

Veel voorkomende fysieke klachten zijn:

Lusteloosheid, somberheid, prikkelbaarheid, slapeloosheid, hoofdpijn of migraine, ontstekingen, darmklachten (PDS), burn-out, schildklier problemen, onverklaarbare gewichtstoename, spierspanningsklachten, rug & nekproblemen, overgangsklachten.

Naast mijn coaching praktijk ben ik al twintig jaar werkzaam als zelfstandig sportmasseur Wat ik al sinds 2007 binnen Medico Vision en J&C met veel plezier doe. Er is een fijne wisselwerking c.q. samenwerking tussen expertises van de trainers & fysiotherapeuten.

Uiteraard kan je afzonderlijk van de coaching ook gewoon een behandeling sportmassage, bindweefsel of cupping therapie afspreken. Daar waar nodig zal ik je doorverwijzen naar een van de collega’s.

Als Paramedisch natuurgeneeskundig therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging BATC. Mijn behandelingen en consulten komen in aanmerking voor vergoeding als je aanvullend verzekerd bent voor Natuurgeneeskundige consulten. Om niet voor verassingen te staan is het verstandig dit vooraf na te vragen bij jouw zorgverzekeraar.

Geinteresseerd in vitaliteitcoaching of sportmassage? Bekijk mijn website op: www.vitaliteitscoachgina.nl

Of wil je meer weten, vul dan hiernaast het contactformulier  in:

Zet een stap:

Start nú met je training. Vraag meer informatie of een speciale aanbieding.