Fitter, slanker en vitaler

Voel jij je niet echt fit of futloos? Ben je te zwaar, het diëten moe? Wil jij meer presteren, meer energie? Of wil je meer spiermassa opbouwen? Medico Vision heeft de oplossing voor jou!

Sportvasten klassiek
Sportvasten is een revolutionaire trainingsprikkel om het lichaam te dwingen van suiker- naar vetverbranding; aangeduid met de “metabolic switch”. Het is een wetenschappelijk onderbouwde, unieke en zeer effectieve kuur van 10 dagen om vitaler, slanker te worden. Iedereen is in principe in staat deze “switch” te maken. Goede persoonlijke begeleiding, de unieke mix van het voedingsprotocol, ondersteunende supplementen en de juiste manier van sporten is de sleutel tot succes! Het slagingspercentage is ruim 95%!

Medico Vision heeft gecertificeerde Sportvasten coaches in dienst die ook jouw leven positief kunnen veranderen! Neem vandaag nog contact op via 06-83 59 98 82 (Jan) of 06-13169030 (Mark) of vul het informatieaanvraag formulier in!

Krachtkuur
Medico Vision biedt ook een Sportvasten Krachtkuur voor het opbouwen spiermassa! “Switch to Fast-Twitch” duurt 15 dagen en zorgt voor verbeterde voorwaarde voor hypertrofie (spiergroei) door afgifte van vrije celkernen aan snelle spiervezels. Onder begeleiding van een ervaren sportvastencoach Sport krijg je een uitgebalanceerd voedingsprotocol en trainingsschema ondersteund met supplementen.

NIEUW: Krachtvasten

De perfecte mix van spierbehoud/opbouw en vetverbranding (voor ervaren sportvasters). Heb je al eens een sportvastenkuur gedaan? Of ben je een fanatieke sporter en wil je een extra prikkel voor spieruithoudingsvermogen? Met een individueel trainingsprogramma gericht op krachtuithoudingsvermogen ondersteund door een aangepast supplementenpakket behaal jij je resultaten! Neem contact met ons op.

Media uitingen
Klik hier voor verschillende uitingen van journalisten en bloggers.

Heb je interesse?
Bel voor een afspraak 020-6752313 of stuur een e-mail naar info@medicovision.nl.
Meer informatie over sportvasten vind je

Zet een stap:

Start nú met je training. Vraag meer informatie of een speciale aanbieding.