Aandacht als toegevoegde waarde

Trainen is het geven van een prikkel aan het lichaam waardoor je kracht, uithoudingsvermogen, stabiliteit, coördinatie, lenigheid en/of snelheid verbetert. Plezier in trainen speelt een grote rol bij de motivatie. Als je traint, wil je echter resultaten en dat gaat niet vanzelf.

Trainen is niet simpelweg bewegen maar gestructureerd, planmatig en specifiek werken aan een doelstelling, jouw doelstelling. Door te trainen geef jij prikkels aan het lichaam waardoor jouw kracht, uithoudingsvermogen, stabiliteit, coördinatie, lenigheid en/of snelheid verbeterd. Daar wil Medico Vision jou graag bij helpen. Dit doen wij door middel van de aanwezigheid en hulp van trainers tijdens het sporten. Bij Medico Vision is altijd een trainer aanwezig op de fitnessvloer die corrigeert, informeert, motiveert en stimuleert. Samen met een aan jou gekoppelde trainer werk je tevens gestructureerd naar jouw gestelde doel toe. 

Bij Medico Vision zijn meerdere manieren van trainen mogelijk. Zo kan jij trainen op basis van periodieke begeleiding, personal training, sportvasten, groepslessen, seniorenfitness of Bootcamps bijvoorbeeld. 

Periodieke begeleiding
Als jij komt trainen bij Medico Vision op basis van periodieke begeleiding wordt jij gekoppeld aan een trainer. Jij traint zelfstandig, maar jouw trainer maakt voor jou een persoonlijk trainingsschema en evalueert jouw vorderingen. Jouw trainer weet hoe doelen worden gesteld en behaald. Jouw trainer staat altijd voor jou klaar om te zorgen dat jij gemotiveerd raakt en blijft. Ook als jij even jouw doelen uit het oog verliest of jij na jouw vakantie weer gaat beginnen. 

Personal Training
Wil jij nog meer contact met jouw trainer, dan kan jij nog een stap verder. Met Personal Training wordt jij persoonlijk begeleid tijdens jouw workouts en kan jouw trainer jou zo nog beter begeleiding naar jouw doelstellingen. 

Sportvasten
Ben jij het diëten moe? Voel jij je niet fit of futloos en wil jij meer energie? Dan is Sportvasten voor jou de oplossing. Sportvasten is een revolutionaire trainingsprikkel om het lichaam te dwingen van suiker- naar vet verbranding.

Senioren fitness
Wij komen er helaas niet onder het feit uit dat wij steeds ouder worden en dan last krijgen van ouderdomskwaaltjes. Bij Medico Vision kunt u deze veranderingen sterk vertragen door twee uren fitness per week te volgen onder begeleiding van een van onze trainers. Deze uren zijn speciaal voor onze senioren leden bedoelt. 

Bootcamp
Sporten én lekker de buitenlucht in, niets is gezonder dan dat! Daarom bieden Medico Vision in samenwerking met de Amsterdamse I AM FIT clubs jou een outdoor trainingsprogramma aan. I AM FIT Amsterdam is een initiatief van Shape All in, Fresh Fitness en Medico Vision.