personal trainer bij Medicovision

Vechtsport Medico Vision Fast Fit and Furious!

Vechtsport Medico Vision, leer je slankere, fittere zelf kennen en maak je lichaam je wapen. Maar eerst zal je moeten afzien, investeren en (mentaal) incasseren. Hier worden de kerels van de jongens gescheiden en de meiden van de meisjes. Het vechtsportaanbod van Medico Vision bestaat uit traditionele (Europees)boksen, kickboksen en het wereldwijd populaire BodyCombat van Les Mills. Er is geen “full-contact” in onze lessen. Ook personal training op gebied van (kick)boksen is mogelijk! Dus aarzel niet en probeer Vechtsport Medico Vision!

Boksen beginners

Leer de basistechnieken van het boksen en werk aan je conditie. Laagdrempelig en geen full contact.

Boksen

Een boksles voor alle niveaus, mannen en vrouwen. Deze vechtsportles heeft ook sparringsvormen.

Kickboksen

Onder leiding van een ervaren instructeur leer je verschillende kickbokstechnieken. Deze les is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

BodyCombat

BodyCombat is de krachtige cardio-workout waarbij je helemaal los kan komen. Deze felle en energieke groepsles is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en put uit een breed scala aan disciplines, zoals Karate, Boksen, Taekwondo, Tai Chi en Muay Thai. Ondersteund door goede muziek en een enthousiaste en kundige instructeur, punch, kick en kata je je een weg door de les en verbrand je veel calorieën. Net als bij alle andere Les Mills programma’s wisselt BodyCombat elke drie maanden van choreografie en muziek.

Zet een stap:

Start nú met je training. Vraag meer informatie of een speciale aanbieding.