Sport en voeding Medico Vision

Gezonde voeding in de praktijk

Medico Vision biedt een uitgebreid voedingsprogramma aan. Als je echt gezonder wilt worden en voor resultaat gaat moet je goed naar je voeding kijken. Of je wilt afvallen, je vitaler wilt voelen, gezond ouder wilt worden of spiermassa wilt opbouwen, voeding is de sleutel. Maar wat is gezonde voeding? Wat is de voedingswaarde van wat je eet? Welke behoefte heeft jouw lichaam? Waar begin je? Het menselijk lichaam zit ingewikkeld in elkaar maar oplossingen kunnen soms verrassend eenvoudig zijn.

 

Bepalen beginsituatie
Voor een goed voedingsadvies is een uitgebreide analyse van je persoonlijke situatie van groot belang. Daarom werken wij bij Medico Vision met een intakeformulier, vragenlijsten en een voedingsdagboek om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke voedingsbehoefte.

Start met een voedingsanalyse
Op basis van jouw voedingsdagboek analyse wordt bepaald waar je nu staat en wat er nodig is om jouw doel te bereiken.Ook als je een voedingsapp gebruikt kunnen wij je adviseren. Laat hiernaast je gegevens achter in het interesseformulier dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op voor een afspraak.

Zet NU de stap naar gezonder eten…vul het interesseformulier in en we nemen contact met je op voor een afspraak. Of bel ons via het onderstaande nummer.

Mark van der Vecht
06-13169030
Orthomoleculair voedingscoach
Sportvasten specialist
Personal trainer
 

Missie

Over gezonde voeding wordt heel veel gezegd en geschreven. Het is soms verwarrend of zelfs tegenstrijdig. Ons doel is de bewustwording over het effect van voeding op de gezondheid te vergroten. Onze intentie is kennis te delen over voeding en begeleiding te bieden bij het veranderen van eetgewoontes en gedrag. Iedereen kan dan zelf bewust zijn of haar eigen keuzes maken.

Coaching

Bij Medico Vision geloven we dat coaching een belangrijk onderdeel is in het veranderen van je eetgewoontes en gedrag. Waarom zou je het (weer) alleen proberen? Zet de knop om, neem een coach en bereik je doel!

Voedingscoaching
Wij geloven dat veranderingen van eetgewoontes of levensstijl alleen blijvend zijn als er echt committent achter zit. Motivatie alleen is niet genoeg. Een boek over voeding lezen of een webinar kijken is niet genoeg. Vaak is deze informatie niet eens op jou van toepassing.

Resultaat
Motivatie wordt gevoed door resultaten en plezier. Daarom kiezen wij voor een model waarbij we eerst de nadruk leggen op het aanleren van “gezonde gewoontes”. Stap voor stap boeken we successen en gaandeweg het proces pakken we de “slechte gewoontes” aan. Zo blijft het leuk en beleef je plezier aan gezonder eten.

Maak nu een afspraak met ons via het interesse formulier rechts bovenaan de pagina.