fbpx
Ramen worden vernieuwd

Work in progress: Nieuwe ramen sportschool

Jullie hebben het waarschijnlijk wel gemerkt; er wordt hard geklust bij Medico Vision. Er worden momenteel nieuwe ramen gemonteerd aan de binnenzijde van de sportschool. De oude ramen waren niet optimaal geïsoleerd, dit had invloed op hoe wij de temperatuur konden regelen. Met de nieuwe ramen hopen wij betere grip te kunnen krijgen op de temperatuur in de sportschool.

Komende week zijn er tevens schilderwerkzaamheden, er wordt begonnen bij de loopbanden en de fietsen en dan werken zij verder door de gym heen. Dit zal helaas niet kunnen zonder wat overlast, wij rekenen op het begrip van onze leden. Wij trachten een cleane trainingsomgeving voor jullie te onderhouden en helaas gaat het niet anders dan dat daar soms wat werk aan verricht moet worden.

Wij proberen constant beoordelingen van klanten te krijgen om zo inzicht te krijgen op welke vlakken wij ons nog kunnen verbeteren. Onder andere hebben wij veel verbeterpunten ontvangen over de temperatuur in zowel zomer (te warm) als winter (te koud). Daarom pakken wij het nu groots aan en proberen wij Medico Vision beter te isoleren zodat wij de temperatuur beter kunnen regelen met onze Airconditioning en verwarming in de gym. 

Mochten jullie verder nog verbeterpunten hebben of iets anders kwijt willen over Medico Vision kan dat altijd via Klantenvertellen, zie onderstaande link, deze is ook altijd toegankelijk vanaf onze homepage! Alvast bedankt als jij besluit iets achter te laten. 

deel met je vrienden

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin