Yoga Amsterdam Zuid-Ooost

Yoga: Harmonie tussen lichaam en geest

Balans, harmonie  en een rustige geest; dat zijn de ingrediënten van ons BodyMind programma. Verbeter je flexibiliteit en spierspanning, vergroot je mentale weerbaarheid, leer wat kalmte is, reduceer stress en werk aan je lichaamsbewustzijn. Bij Medico Vision omarmen wij de duizenden jaren van kennis en ervaring die Yoga biedt en implementeren dit in de levensstijl van de 21ste eeuw. Beginner of gevorderd? Medico Vision heeft zeker een les die bij je past.

Kijk eens naar de onderstaande lessen en zie of er een Yoga variant bijstaat die je zou willen uitproberen. Zodra je die gevonden hebt, klik  dan op onderstaande knop en kom langs voor een gratis proefles!

BodyBalance

Deze revolutionaire training voor body en mind heeft holistische invloeden en vermengt dynamische nieuwe technieken met oosterse discipline. BodyBalance verlicht pijn, vermindert stress, zorgt voor een betere houding en uithoudingsvermogen. Probeer het nu en je vindt nieuwe energie in jezelf.

Klik hier voor een impressie van  BodyBalance bij Medico Vision op YouTube.

Hatha Yoga

Hatha Yoga maakt gebruik van de combinatie van diepe ademhaling (pranayama) en lichaamshoudingen (asanas) om lichaam en geest in evenwicht te brengen. Ontwikkel kracht en souplesse terwijl je leert hoe zowel lichamelijke als geestelijke spanning losgelaten kan worden. 
 

Vinyasa Yoga

Een serie van lichaamshoudingen zodanig samengesteld dat de ene houding vloeiend overloopt in de andere oefening. Een bewegende meditatie-ervaring.

Klik hier voor een impressie van Vinyasa Yoga op YouTube.

Yoga Flow

Een Yoga les van 60 minuten bestaande uit één vloeiende beweging van de ene houding naar de andere.

Klik hier voor een impressie van Yoga Flow op YouTube.

Interesse om een van onze Yoga lessen eens gratis uit te proberen? Vul onderstaand formulier in dan neemt een van onze sportadviseurs contact met je op om een afspraak in te plannen!